A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Ψάχνεσαι για Καθαρά Δευτέρα; Στα Φοινικάρια κερνάνε καλαμαράκια στο ολοκαίνουριο πάρκο!

Ένα ολοκαίνουριο πάρκο εγκαινιάζεται εν μέσω εορταστικής περιόδου στην κοινότητα Φοινικαριών. Το πάρκο που ατενίζει τους καταπράσινους λόφους της ημιορεινής Λεμεσού, ετοιμάζεται να υποδεχθεί και επισήμως τους επισκέπτες του, ντόπιους και όχι μόνο.

Ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας, το χωριό γίνεται όλο μια παρέα και γιορτάζει στο πάρκο με τον εκδρομικό χώρο, του οποίου η κατασκευή ολοκληρώθηκε εδώ και λίγους μήνες. Όμορφα, ξύλινα παγκάκια με θέα στην απεραντοσύνη του βουνού και στο φράγμα Γερμασόγειας, άνετα τραπέζια, πέτρινοι τοίχοι και ψησταριές, περιμένουν με ανυπομονησία να φιλοξενήσουν του εκδρομείς που θα επιλέξουν την περιοχή, για να «κόψουν τη μούττην» της Σαρακοστής.

Χάριν των εγκαινίων, οι ψησταριές που θα στηθούν θα κερνάνε μυρωδάτα, νηστίσιμα μεζεδάκια για το καλό ξεκίνημα. Οι εκδρομείς καλούνται να φέρουν μαζί τους όλη τους την καλή διάθεση για γλέντι, τραγούδι και χορό, όπως το απαιτεί η μέρα. Το κέρασμα με την ευκαιρία των εγκαινίων προσφέρει η εταιρεία Garpozis Constructions & Developments, η οποία ανέλαβε κατ’ αποκλειστικότητα την κατασκευή του πάρκου, διαθέτοντας το ποσό των €20 χιλιάδων.

swipe gallery


6093