A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Ψάχνεις κι εσύ βιολογικά στη Λεμεσό; Το Organic Pop-Up Shop έρχεται για 1 Σαββατοκύριακο!

Ναι, τα βιολογικά δεν είναι μόνο τρόφιμα, φρούτα και λαχανικά, αλλά πολλά περισσότερα. Δίνοντας την επιλογή για ένα φυσικό τρόπο ζωής, πιο κοντά σε γνήσιες πρώτες ύλες, με όσο το δυνατόν λιγότερη επεξεργασία και χημικά, η τάση των βιολογικών προϊόντων έχει κερδίσει αρκετούς υποστηρικτές τα τελευταία χρόνια.

Στον εκθεσιακό χώρο Beat Παζάρ οι ετικέτες των Terra Natural Skin Care,  My Baby Organics, Custom Made, Smoothie & Sweetie και S & D Designs παρουσιάζουν τα προϊόντα τους στη διάθεση όσων ήδη προτιμούν και ψάχνουν βιολογικά είδη καθώς και όσων επιδιώκουν να τα γνωρίσουν. Το Organic Pop – Up shop θα λειτουργεί το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Φεβρουαρίου από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 8 το βράδυ.

Nόστιμες λιχουδιές με βάση φρέσκες και βιολογικές πρώτες ύλες, βρεφικά ρούχα και παιχνίδια από βιολογικό βαμβάκι, καλλυντικά από κατσικίσιο κυπριακό γάλα και φυσικά αρωματικά, ακόμα και διακοσμητικά σπιτιού θα βρίσκονται μέσα σε αυτή τη μεγάλη ποικιλία. Σε 1 μόνο μέρος, συνολικά 5 καταστήματα και παραγωγοί ενώνουν τις δυνάμεις τους υποστηρίζοντας την επιλογή βιολογικών προϊόντων και προτείνοντας είδη που σε φέρνουν πιο κοντά στη φύση.

2677