A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Πρώτη φορά Κατακλυσμός στον Ύψωνα με Survivor καταστάσεις!

Μπορεί θάλασσα να μην έχει ο Ύψωνας, μπορεί και οι περισσότεροι κάτοικοί του να έχουν ρίζες από την ορεινή Λόφου, αλλά φέτος τον Κατακλυσμό θα τον γιορτάσουν πανηγυρικά. Ο Δήμος, θέλοντας να θεσμοθετήσει μια ετήσια, καλοκαιρινή γιορτή τόσο για τους κατοίκους του, όσο και για τους κατοίκους των γύρω περιοχών, ετοιμάζει μια φαντασμαγορική διοργάνωση με αέρα… Survivor.

Στο γρασίδι του γηπέδου «Στέλιος Χαρή», στην περιοχή των Βρετανικών Βάσεων, θα στηθούν 2 terrain knock out αγωνισμάτων, για ενήλικες και παιδιά, που θα φιλοξενήσουν τους θαρραλέους «επιζώντες» τη Δευτέρα, στις 5 Ιουνίου, από τις 9 το πρωί.

Οι ομάδες των ενηλίκων θα κληθούν να αγωνιστούν σε στίβο 80 μέτρων ισορροπώντας, βουτώντας σε δεξαμενές με νερό, περνώντας εμπόδια, έρποντας, σκαρφαλώνοντας σε τοίχους, μεταφέροντας δοχεία με νερό και πετυχαίνοντας στόχους με… βρεγμένα σφουγγάρια. Αντίστοιχες δοκιμασίες, με μικρότερο βαθμό δυσκολίας και σε μικρότερη απόσταση, θα κληθούν να φέρουν σε πέρας και οι ομάδες παιδιών, 8 – 12 ετών και 13 – 17 ετών.

Όσοι δε θελήσουν να αγωνιστούν, θα περάσουν μια όμορφη και ξέγνοιαστη μέρα γεμάτη παιχνίδια και φυσικά μπόλικο νερό. Στο χώρο θα λειτουργούν από νωρίς το πρωί μέχρι και αργά το απόγευμα, περίπτερα με φαγητό και ποτό, θα υπάρχουν φουσκωτά για παιδιά και θα διεξάγονται διάφοροι διαγωνισμοί με δώρα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τα αγωνίσματα λήγουν στις 31 Μαΐου 2017. Ελάχιστη προϋπόθεση είναι όπως σε κάθε ομάδα συμμετέχει τουλάχιστον 1 κοπέλα. Το κόστος συμμετοχής για ενήλικες είναι €10 και για παιδιά €5 ανά άτομο. Οι νικητές της κατηγορίας ενηλίκων θα λάβουν βραβείο €500 (ομάδα 5 ατόμων), ενώ των παιδιών €120 (ομάδα 6 ατόμων).

Τηλέφωνο επικοινωνίας:  25 395 600 (ext. 7)

swipe gallery


29333