A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Πρωταπριλιά με Πύργο Ανανά στη Λεμεσό!

Οι ιλιγγιώδεις ρυθμοί ανάπτυξης στον τομέα των ακινήτων στη Λεμεσό είναι πια τόσο εντυπωσιακοί, ώστε ήταν αναπόφευκτο αργά ή γρήγορα να γίνουν ανέκδοτο. Έτσι, ανάμεσα στις πολυάριθμες ανακοινώσεις για νέες, μεγάλες αναπτύξεις με κτίρια ιδιαίτερου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, «έσκασε» και η ανακοίνωση για τον Pineapple Tower.

Η Imperio Properties, έχοντας παράδοση σε τέτοιου είδους επετειακές ανακοινώσεις κάθε 1η Απριλίου, φρόντισε να παρουσιάσει με ενδιαφέρουσες δόσεις υπερβολής την υποτιθέμενη ανάπτυξη. Από τον Ταϊλανδό επενδυτή, ιδιοκτήτη εταιρείας παραγωγής και εξαγωγής ανανάδων και επίσης ιδιοκτήτη της ποδοσφαιρικής ομάδας Λέστερ Σίτι, Vichai Srivaddhanaprabha, μέχρι την ειδική πρόσοψη από φωτοβολταϊκά για τη συλλογή ενέργειας που θα εξάγετε σε φάρμα ανανάδων στην Ταϊλάνδη και το σπα με θεραπείες από 100% αγνό ανανά, το ανέκδοτο στήθηκε πολύ πετυχημένα.

Ακολουθώντας τη μορφή των παρουσιάσεων των πολυτελών ακινήτων που ανεγείρονται στη Λεμεσό, η «είδηση» φρόντισε να δώσει όλες τις λεπτομέρειες που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν σε κάποιους την αμφιβολία για τις δόσεις αλήθειας της ανακοίνωσης. Έτσι, ο πύργος των 62 ορόφων με σχήμα ανανά και τον άσσο της Λέστερ Jamie Vardy και τον πρώην προπονητή, Claudio Ranieri, μεταξύ των αγοραστών, έγινε το πιο ευφάνταστο και διασκεδαστικό πρωταπριλιάτικο ανέκδοτο γύρω από τη Λεμεσό.

6435