A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Που να πας και τι να κάνεις στη Λεμεσό: Γιόγκα, τούρτες και η καλύτερη νυχτερινή ζωή στο νησί!

Η Λεμεσός μπαίνει και επίσημα στο μήνα του καρναβαλιού, στο μήνα που μοιράζεται ανάμεσα στην άνοιξη και το χειμώνα, στο μήνα που ξεχειλίζει από καρδούλες, αλλά και τα αρώματα από τις σχάρες της Τσικνοπέμπτης. Οι ρυθμοί ανεβαίνουν, η ποικιλία αυξάνεται και εσύ δεν έχει καμία απολύτως δικαιολογία να μένεις στο σπίτι.

Με πολύ δυνατά Dj sets με παραγωγούς από την Ελλάδα, την Κύπρο και την Ευρώπη στα clubs της Λεμεσού, μια άφιξη από τη μητρόπολη της ηλεκτρονικής dance σκηνής, το Βερολίνο, στο Favela Club δεν μπορεί παρά να αποτελεί σημαντικό ραντεβού για αυτούς που ακολουθούν τη συγκεκριμένη σκηνή. Ο Anastasio καταφθάνει από την Αθήνα, με επίσης βερολινέζικες επιρροές, ενώ ο Dj Andrew S εγκαινιάζει τις βραδιές της Τετάρτης στο Έψιλον στη Μαρίνα Λεμεσού.

Οι αγαπημένοι ερμηνευτές της ελληνικής μουσικής σκηνής δε σταματούν να παρελαύνουν από τους διάφορους χώρους στη Λεμεσό, επιφυλάσσοντας δυνατές συγκινήσεις. Κώστας Μακεδόνας, Κώστας Καραφώτης, Γιάννης Κότσιρας, αλλά και οι εκρηκτικοί Imam Baildi ανεβαίνουν στις μουσικές σκηνές και τα νυχτερινά κέντρα της πόλης, για να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα και τις διαθέσεις.

Στις υπόλοιπες σκηνές της πόλης, εξαιρετικές θεατρικές παραστάσεις αποτελούν ιδανική επιλογή για τους θεατρόφιλους. Μια αλλιώτικη παράσταση, το «Smiley», ανεβαίνει στο φουαγιέ και όχι στη σκηνή του Θεάτρου Ένα, δηλώνοντας πως το πολύπαθο θέατρο Versus είναι εδώ. Για δραστηριότητες σε πιο χαμηλούς τόνους, εκθέσεις χειροτεχνίας, yoga και δοκιμές με λαχταριστές γαμήλιες τούρτες, αλλά και μια ξεχωριστή ξενάγηση στο βιότοπο Ακρωτηρίου είναι ανάμεσα στις επιλογές που μπορεί να κάνει κάποιος.

Δες όλες τις εκδηλώσεις στην ατζέντα του All About Limassol.

1400