A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Που να πας και τι να κάνεις στη Λεμεσό: Τριήμερο Πρωτομαγιάς με διάθεση καλοκαιρινή!

Το Ριάλτο φοράει τα καλά του, με διεθνή αριστουργήματα της μεγάλη οθόνης να παίρνουν σειρά, το Παλιό Λιμάνι μετατρέπεται σε επιστημονικό εργαστήρι και οι μουσικές σκηνές της πόλης υποδέχονται γνωστά ονόματα που θα αναλάβουν το ξεφάντωμα του τριημέρου. Το Πάσχα είναι παρελθόν, αλλά η Λεμεσός συνεχίζει να γιορτάζει.

Τα καλοκαιρινά στέκια βάζουν μπρος τις μηχανές και η διάθεση αλλάζει συνολικά. Guaba και Fasouri Waterpark κάνουν εντυπωσιακή αρχή για τη σεζόν. Η διασκέδαση στην πόλη συνεχίζεται με τον Έλληνα Dj που συνδέθηκε με τα πάρτι του Cavo Paradiso στη Μύκονο, με την Πέγκυ Ζήνα, τον Πάνο Καλίδη, την Ελένη Δήμου και το Γιώργο Λιάτη και την ασύλληπτη κομπανία των Παπαδόπουλου – Μηλιώκα - Γιοκαρίνη – Ζιώγαλα. Οι φίλοι της μουσικής θα μπορέσουν να απολαύσουν από jazz κάτω από τα αστέρια και μουσική δωματίου, μέχρι ροκ εκρήξεις στο The Station Bar και νησιώτικα από το Λαογραφικό Όμιλο Λεμεσού.

Για αυτούς που θα προτιμήσουν πιο χαμηλούς τόνους αυτές τις μέρες, μια βόλτα με ξαναγό στις ιστορικές γωνιές της πόλης του νερού και του κρασιού, είναι η ευκαιρία για βαθύτερη γνωριμία με τη Λεμεσό. Ανοιξιάτικες διαθέσεις θα επικρατούν στο Beat Παζάρ με εκθέσεις χειροτεχνίας, ενώ στο Ακρωτήρι διεξάγεται μέρα γνωριμίας με την άγρια φύση και τα ξενικά είδη της περιοχής. Οι λάτρεις της φωτογραφίας εκπαιδεύονται στη νυχτερινή φωτογράφιση αστεριών και τα παιδιά με τους γονείς ταξιδεύουν μέχρι την Επισκοπή για ένα Μαγιάτικο Πανηγύρι.

Δες όλες τις εκδηλώσεις στην ατέντα του All About Limassol.

6511