A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Που να πας και τι να κάνεις στη Λεμεσό: Το απόλυτο αποχαιρετιστήριο στην άνοιξη!

Η Λεμεσός αποδεικνύεται έτοιμη για όλα, καθώς ετοιμάζεται να αποχαιρετίσει την άνοιξη. Οι τελευταίες μέρες του Μάη στην πόλη και στην επαρχία έχουν να σου προτείνουν συναυλίες, parties, σκυταλοδρομία στην παραλία, beach volley, ορειβασία και πολλά ακόμα.

Η μουσική διασκέδαση των ημερών που ακολουθούν καλύπτει όλα τα γούστα, με ακούσματα από Κώστα Χατζή και Βασίλη Λέκκα, μέχρι το κοινό του Πάνου Μουζουράκη και των Knock Out, οι οποίοι ανοίγουν τις καλοκαιρινές εμφανίσεις στη σκηνή του Temple Summer. Αρχή κάνουν και οι ρεμπέτικες Πέμπτες του καλοκαιριού στο Αβόζο, ενώ στην Ερήμη, όλοι τραγουδούν και χορεύουν κρητικά. Αξιόλογοι Djs από το εξωτερικό, ο Paul Anthonee και ο Khen, θα βρίσκονται στα decks του Rote και του Story Club, ενώ το 7 Seas κλείνει τη σαιζόν με ένα μοναδικό πάρτι αλά Χαβάη.

Όσοι προτιμήσουν ύπαιθρο τις επόμενες μέρες, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε οργανωμένη πεζοπορία στο μονοπάτι της Άρτεμης, ή να γευτούν την εγκάρδια φιλοξενία της Δοράς, στο φεστιβάλ «Αναβιώματα». Αυτοί που θέλουν να απολαύσουν τον καλό καιρό στην πόλη, έχουν να διαλέξουν ανάμεσα σε zumba στο  Guaba, beach volley ή σκυταλοδρομία δίπλα στο γαλάζιο, στον πρώτο φιλανθρωπικό, εταιρικό δρόμο Run 4 All. Όσο για τις μοντέρνες μαμάδες, θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά για να ισορροπούν την καθημερινότητά τους, σε μια μεγάλη έκθεση για την εργαζόμενη μητέρα στους Χαρουπόμυλους Λανίτη. Ακόμα κάθεσαι;

Δες τις εκδηλώσεις στην ατζέντα του All About Limassol και άρχισε να ετοιμάζεσαι!

4168