A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Που να πας και τι να κάνεις στη Λεμεσό: Τι να διαλέξεις το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μάη!

Το ημερολόγιο δείχνει άνοιξη, αλλά στη Λεμεσό είναι ήδη καλοκαίρι. Και αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με τη θερμοκρασία, όσο με το γεγονός ότι όλοι και όλα στην πόλη και την επαρχία σε ωθούν να βγεις έξω και να απολαύσεις τον καιρό.

Αυτό το Σαββατοκύριακο η πόλη ζωντανεύει για τα καλά, με τη μεγαλύτερη έκθεση για τη θάλασσα να πραγματοποιείται από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή στη Μαρίνα Λεμεσού. Πολυτελή κότερα, εντυπωσιακά ταχύπλοα, επιδείξεις με jet ski και θαλάσσια σπορ και μια τεράστια ποικιλία ειδών για όσους αγαπούν τη ζωή στη θάλασσα, από αγκίστρι μέχρι πλήρη εξοπλισμό καταδύσεων, θα βρίσκονται για 3 ημέρες στη διάθεση του κοινού. Το Σάββατο, λίγα μέτρα πιο πέρα, η Πλατεία Σαριπόλου και το κέντρο της πόλης φιλοξενεί το 10ο Street Life Festival, που σκορπάει ζωντάνια, χρώμα, μουσική και δημιουργικότητα στο ιστορικό κέντρο της Λεμεσού.

Η πόλη σίγουρα δε θα απογοητεύσει αυτούς που έχουν μάθει να την αγαπούν για τη μουσική διασκέδαση και τα πάρτι της. Μια ομάδα από ταλαντούχους καλλιτέχνες στο Oro Club παρουσιάζει ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στη Lady Gaga, ενώ τα πάρτι νοσταλγίας με 80s και 90s μελωδίες επιστρέφουν με αγαπημένα κομμάτια των περασμένων δεκαετιών. Η ελληνική διασκέδαση έχει την υπογραφή της Πέγκυ Ζήνα και του Ζαφείρη Μελά, ενώ οι Magic de Spell, από την άλλη άκρη της ελληνικής μουσική σκηνής, θυμίζουν στους ροκάδες του χθες τα τραγούδια με τα οποία μεγάλωσαν. Λάνια, Επισκοπή και Όμοδος έχουν την τιμητική τους με φεστιβάλ, αθλητικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις για όσους βγουν εκτός πόλης.

Δες όλες τις εκδηλώσεις εδώ.

7952