A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Που να πας και τι να κάνεις στη Λεμεσό: Τελευταία γεύση από πασχαλινές διακοπές!

Όπως και αν πέρασες τις μέρες του Πάσχα, να ξέρεις ότι υπάρχει πάντα συνέχεια στη Λεμεσό. Είτε χόρτασες από φαγητό και διασκέδαση, είτε κάτι σου έλειψε αυτές τις μέρες, οφείλεις να ρίξεις μια ματιά σε αυτό το τελευταίο τετραήμερο της πασχαλινής περιόδου.

Οι μουσικές επιλογές κυμαίνονται από το δίδυμο Ζουγανέλη – Μαχαιρίτσα μέχρι τον εμβληματικό Λευτέρη Πανταζή. Πολλά κυπριακά συγκροτήματα ανεβαίνουν, παράλληλα, στις σκηνές τις πόλεις, προσφέροντας πολλές και διαφορετικές επιλογές, από ροκ μέχρι τζαζ και ηλεκτρονικούς ήχους. Το δίδυμο Sound Of Thieves επιστρέφει μετά από πολύ καιρό στη Λεμεσό, καθώς τον τελευταίο καιρό δοκιμάζεται στη σκηνή του ΗΒ και είναι μια καλή ευκαιρία να στήσεις αυτί για να ακούσεις τις μοναδικές τους συνθέσεις.

Κατά τ’ άλλα, εάν είσαι φίλος των σκυλιών, θα έχεις μια καλή ευκαιρία να μάθεις μυστικά για την εκπαίδευσή τους, πίνοντας τον καφέ σου και βοηθώντας τα εγκαταλελειμμένα σκυλάκια στο καταφύγιο Sirius. Αν αγαπάς την κωμωδία, το Ravens φιλοξενεί σε 2 διαδοχικές βραδιές τη μπάντα του δημοφιλούς show του Λούη Πατσαλίδη και την πρώτη εκπομπή του ελληνικού YouTube που βγαίνει για live εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα. Και επειδή η Λεμεσός έχει πάντα άρωμα κρασιού, μην ξεχάσεις να κάνεις τη βόλτα σου το Σάββατο από την Πλατεία Κάστρου για να πάρεις μια γεύση δωρεάν.

Δες όλες τις εκδηλώσεις στην ατζέντα του All About Limassol.

2756