A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Που να πας και τι να κάνεις στη Λεμεσό: Στην πόλη που συνδυάζει θρησκευτική κατάνυξη με tattoo...

Η Λεμεσός περιμένει το Σαββατοκυρίακο του International Tattoo Convention, την ίδια στιγμή που η άνοιξη έχει μπει για τα καλά μετά την αλλαγή της ώρας και το Πάσχα απέχει μόλις 2 εβδομάδες. Έτσι, η πόλη που ποτέ δε σταματά να κινείται, βρίσκεται ξαφνικά ανάμεσα σε ροκ διαθέσεις και στοιχεία θρησκευτικής κατάνυξης.

Πέρα από τις live εμφανίσεις στο τριήμερο Tattoo Convention στους χαρουπόμυλους Λανίτη, με Minus One, The Boots και Atoutaleme, η πόλη γεμίζει δυνατές μουσικές, από τα ροκ συγκροτήματα που θα βρεθούν στη σκηνή του The Station Bar, μέχρι τις αγαπημένες μελωδίες του Κώστα Μακεδόνα στο Πέραμα και τις αμέτρητες επιτυχίες του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Ola Ελληνικά. Από την Ελλάδα καταφθάνουν ενδιαφέρουσες εναλλακτικές προτάσεις μουσικής διασκέδασης, όπως αυτή του Echonomist, αλλά και η παράσταση του Γιάννη Χατζόπουλου, του ανθρώπου με τις δεκάδες διαφορετικές φωνές.

Από την άλλη πλευρά, η κατανυκτική ατμόσφαιρα των ημερών που πλησιάζουν στις γιορτές του Πάσχα, γίνεται αισθητή με τις παραστάσεις «Ύμνοι αγγέλων σε ρυθμούς ανθρώπων» και ”Opera Mater”. Στο ίδιο κλίμα κινείται και η έκθεση Βυζαντινής Εικονογραφίας, ενώ μια διαφορετική εικαστική έκθεση με τον τίτλο «Αλληγορίες» φιλοξενείται στο Beat Παζάρ. Οι θεατρικές επιλογές δε λείπουν από την πόλη, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να συγκεντρώνει η παράσταση «Άνω Βυθός» με 3 διηγήματα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη.

Για όσους θα προτιμήσουν ανοιχτούς χώρους, οι οργανωμένες ομάδες για ποδηλασία ετοιμάζονται και στην πόλη και στην ύπαιθρο, η εκστρατεία “Let’s do it Cyprus” ανασκουμπώνει όσους αγαπούν τα χωριά της επαρχίας, ενώ για τους πιο γλεντζέδες, ένα πάρτι στο κέντρο της πόλης, κερνάει μεζέ από σούβλα.

Δες αναλυτικά όλες τις εκδηλώσεις εδώ.

6046