A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Που να πας και τι να κάνεις στη Λεμεσό: Πρόσω ολοταχώς για το τριήμερο!

Το τριήμερο του Κατακλυσμού στη Λεμεσό, ξεκινάει νωρίς. Με το που μπαίνει το Ιούνιος η πόλη και η επαρχία περνάνε σε άλλη διάσταση, οι ρυθμοί ανεβαίνουν και η ποικιλία αυξάνεται με σκοπό να καλύψει όλα τα γούστα, για ντόπιους και επισκέπτες.

Απόλυτος προορισμός για το καλοκαίρι, που αρχίζει και επίσημα με το τριήμερο αυτό, η Λεμεσός προσφέρει μερικές από τις καλύτερες επιλογές διασκέδασης σε όλο το νησί. Τα beach parties, η μουσική με καλλιτέχνες από την ελληνική και διεθνή σκηνή και γενικά οι εκδηλώσεις δίπλα στη θάλασσα έχουν την τιμητική τους και δε θα προλαβαίνεις να μετράς. Super star Dj από τη Βραζιλία στο Guaba και 1 beach party βάσει… πρωτοκόλλου, 2 ακόμα beach parties με θέα στο ηλιοβασίλεμα, στη Μονή και στην Ακτή Κυβερνήτη και ένα ολόκληρο τριήμερο εκδηλώσεων στο μόλο της Λεμεσού αποτελούν το σήμα κατατεθέν αυτής της περιόδου.

Κωνσταντίνος Αργυρός στο Breeze Summer, Γιώργος Τσαλίκης στο Temple Summer και Λένα Παπαδοπούλου στη Μεθυσμένη Πολιτεία συνθέτουν τις επιλογές για ελληνική διασκέδαση τις ημέρες που ακολουθούν. Το μεγάλο αφιέρωμα στο Μάριο Τόκα επιφυλάσσει συγκινήσεις, ενώ Παπακωνσταντίνου – Αντωνοπούλου – Ιωάννου, επιστρέφουν με μία μουσική παράσταση στο Κηποθέατρο, που σπάει ταμεία εδώ και 3 χρόνια. Παράλληλα, τα bar στην πόλη και την παραλία διοργανώνουν ξεχωριστές καλοκαιρινές βραδιές, ενώ για τους φιλότεχνους, το Παλιό Λιμάνι φιλοξενεί το πρώτο Cyprus Art Festival, με πίνακες ζωγραφικής, γλυπτική και φωτογραφία.

Δες όλες τις εκδηλώσεις στην ατζέντα του All About Limassol.

10496