A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGS







Υπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Που να πας και τι να κάνεις στη Λεμεσό: Οι προβολείς στις γυναίκες κι 1 hip hop Σαββατοκύριακο!

Η Λεμεσός γιορτάζει τη Μέρα της Γυναίκας με όλες τις τιμές, δημιουργώντας εξαιρετική διάθεση μόλις λίγα 24-ωρα πριν από 1 άκρως δραστήριο, ποικιλόμορφο και ανοιξιάτικο Σαββατοκύριακο. Ο καιρός που βελτιώνεται και οι διαθέσεις που ξυπνάνε πάντα τέτοια εποχή, σου δίνουν ώθηση για να απολαύσεις στο απόλυτο τις υπέροχες αφίξεις στη διασκέδαση τα της πόλης από το εξωτερικό.

Οι περισσότεροι χώροι στις 8 Μαρτίου προσφέρουν ειδική διασκέδαση για το χατίρι των γυναικών. Δωρεάν γευσιγνωσία κρασιών, stand-up comedy, τζαζ και πολλές ευκαιρίες για ξεφάντωμα με χορό είναι ανάμεσα στις επιλογές που έχουν οι γυναίκες στην πόλη, με ή χωρίς τη συνοδεία αντρών. Στο ίδιο ανεβαστικό κλίμα συνεχίζει να κινείται η Λεμεσός και τις επόμενες μέρες, με πολλές ευκαιρίες για ζωντανή μουσική στα στέκια της πόλης. Εναλλακτικά, ένα αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη ξυπνάει μνήμες και συγκινήσεις στο Ριάλτο.

Η εβδομάδα κλείνει με ένα τριήμερο… Άνω-Κάτω, με τους Θεσσαλονικιούς στο Allure, Γιώργο Τσαλίκη στο Opa Opa και Νίκο Πορτοκάλογλου στο Παττίχειο. Οι Moscow Boys δίνουν μια αλλιώτικη μουσικο-θεατρική παράσταση με βιολιά στο Παττίχειο, ενώ τα decks της πόλης υποδέχονται τον Philip Straub από την Αυστρία. Το πάρτι του Σαββατόβραδου παίρνει κάτι από την κομψότητα και την αισθητική της υψηλής ραπτικής που παρουσιάζεται από την Kult Boutique, ενώ οι πιο παραδοσιακοί θα βρουν γνήσια κυπριακά προϊόντα το Σάββατο στο ΤΕΠΑΚ.

Οι vegan δίνουν ραντεβού για μουσικές και φαγητό στο Σουσάμι, ενώ στο ΤΡΑΚΑΣΟΛ το hip hop summit προσφέρει μοναδικό θέαμα για 2 ημέρες. Για αυτούς που θέλουν να κρατήσουν μακριά τη θλίψη το βράδυ της Κυριακής, το beer – pong θα είναι η πιο διασκεδαστική πρόκληση που θα έχουν να αντιμετωπίσουν. 

Δες όλες τις εκδηλώσεις στην Ατζέντα του All About Limassol.

836