A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Που να πας και τι να κάνεις στη Λεμεσό: Οι επιλογές σου εκτός από σπίτι, συγγενείς και κόκκινα αυγά...

Εντάξει, η παράδοση θέλει χωριό, οικογένειες μαζεμένες, φαγητά και γλυκά από τα χεράκια της μαμάς, κόκκινα αυγά και λαμπάδες, αρνιά να γυρίζουν στη σούβλα κλπ. Όλα πολύ καλά και εκλεκτά, όμως στη Λεμεσό θα βρεις ακόμα περισσότερα.

Οι αργίες των ημερών που έρχονται, αποτελούν εξαιρετική ευκαιρία για να βγεις και να διασκεδάσεις ξέγνοιαστος, με φίλους και δικούς σου ανθρώπους. Μετά το φαγοπότι, άλλωστε, επιβάλλεται να ρίξεις και λίγο χορό. Οι ευκαιρίες θα είναι αρκετές στη Λεμεσό, με επιλογές από ζεϊμπέκικο μέχρι hip hop και τανγκό. Νίκος Μακρόπουλος και Πέτρος Ιακωβίδης θα βρεθούν σε σκηνές της πόλης, ενώ ελληνική διασκέδαση θα προσφέρουν και πολλά από τα club, με ειδικές, πασχαλινές βραδιές.

Κατά τα άλλα, η νυχτερινή διασκέδαση στην πόλη εκτείνεται από ροκ διαθέσεις, μπιλιάρδο και ποδοσφαιράκι, μέχρι ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες, με παραδοσιακή, ελληνική σούπα μαγειρίτσα, για το βράδυ μετά την Ανάσταση. Φρόντισε, λοιπόν, να κρατήσεις τις όμορφες οικογενειακές στιγμές, όπως το θέλουν οι μέρες, αλλά να αδράξεις και την ευκαιρία για να ξεφαντώσεις στην πόλη του κεφιού.

Δες όλες τις εκδηλώσεις στην ατζέντα του All About Limassol.

4320