A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Που να πας και τι να κάνεις στη Λεμεσό: Μία εβδομάδα γεμάτη από μελωδίες τζαζ, ροκ και μία έκθεση για μέλλουσες μαμάδες

Μπορεί τα καρναβάλια να έχουν φύγει αλλά η διασκέδαση στη Λεμεσό συνεχίζεται ακάθεκτα. Αρχίζοντας από τις μουσικές εμφανίσεις καλλιτεχνών, εκδηλώσεις για όλα τα μουσικά γούστα θα πραγματοποιηθούν από τη μια άκρη της πόλης στην άλλη.

Κρητικές μαντινάδες, μελωδική τζαζ και ανεβαστική ροκ θα γεμίσουν τους αιθέρες της πόλης με τους τραγουδιστές Βαλάντη και Κωστή Μαραβέγια να διασκεδάζουν το κοινό, ερμηνεύοντας τις επιτυχίες τους. Μετά από τις τόσες μουσικές περιπλανήσεις, σου δίνεται η ευκαιρία να ταξιδέψεις μέχρι τη μαγευτική Ιθάκη σε μια θεατρική παράσταση με καπετάνιο τον Οδυσσέα. Εάν πάλι είσαι κουρασμένος για ένα τόσο μακρινό ταξίδι, μπορείς να ταξιδέψεις κάπου πιο κοντά. Τι θα έλεγες για μια ολοήμερη περιπέτεια στα γραφικά χωριά της κοιλάδας του Κούρρη;

Γεμάτη από εκθέσεις είναι αυτή η εβδομάδα, καθώς το επικείμενο Σαββατοκυρίακο θα πραγματοποιηθεί το Baby Show 2017, το οποίο απευθύνεται σε όλες τους γονείς και τις μέλλουσες μαμάδες. Έκθεση με χειροποίητα αντικείμενα θα λάβει χώρα επίσης, η οποία ενδιαφέρει όλες τις κυρίες που δηλώνουν λάτρεις των αξεσουάρ. Τα άτομα με καλλιτεχνικές ευαισθησίες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά το εσωτερικό σύμπαν του καλλιτέχνη Κλεάνθη Μιχαήλ, ο οποίος θα παρουσιάσει εικονογραφίσεις οι οποίες απεικονίζουν προσωπικές εσωτερικές εμπειρίες, τις οποίες έχει κατονομάσει ως «Εσωτερικούς Γαλαξίες».

Δες εδώ όλες τις εκδηλώσεις της εβδομάδας.

 

539