A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Που να πας και τι να κάνεις στη Λεμεσό: Μεγάλα ονόματα της μουσικής από Ελλάδα και Ευρώπη στην πόλη

Λίγες μόνο ημέρες πριν το Πάσχα, η Λεμεσός φοράει τα καλά της και ετοιμάζεται να χαρίσει ξεχωριστές στιγμές διασκέδασης σε όλους. Οι σκηνές και τα club της πόλης φιλοξενούν μεγάλα ονόματα, από όλα τα είδη της μουσικής και μετατρέπουν την πόλη σε 1 μεγάλο πάρτι.

Από την Ελλάδα καταφθάνουν αγαπημένοι καλλιτέχνες, αφήνοντας για λίγο τις Αθηναϊκές πίστες. Η αγαπημένη του κοινού, Πάολα, έρχεται στο Monte Caputo παρέα με τους Γιώργο Παπαδόπουλο και Αντρέα Λέοντα. Την ελληνική διασκέδαση έρχονται να συμπληρώσουν οι Kings και ο Τριαντάφυλλος. Σε διαφορετικό κλίμα κινούνται οι εμφανίσεις που πραγματοποιούν Απόστολος Ρίζος και Ηρώ στις σκηνές της πόλης, ενώ οι ακόλουθοι της hip-hop δίνουν ραντεβού με 12ο Πίθηκο και Εισβολέα στον Κύκλο.

Αξιόλογοι Djs από το εξωτερικό θα βρίσκονται στα decks της Λεμεσού. Με το Nick Devon στο Rote και το Marco Resmann στο Mason, η house, dance και ηλεκτρονική σκηνή της πόλης παρουσιάζει ιδιαίτερη ποικιλία τις επόμενες μέρες. Οι Βρετανοί Dj Luck & Mc Neat ετοιμάζουν μια βραδιά με στοιχεία από house και UK garage. Οι ντόπιοι Coindrop και Trio Frisson αναλαμβάνουν μουσική διασκέδαση σε rock και ethnic – funk διαθέσεις, που το κοινό τους έχει αγαπήσει.

Για αλλιώτικες βόλτες αυτό το Σαββατοκύριακο οι επιλογές παρουσιάζουν επίσης ιδιαίτερη ποικιλία. Από παζαράκι βιβλίου και διαγωνισμό διακόσμησης τούρτας στο κέντρο της παλιάς πόλης, μέχρι το περιηγητικό αγώνα ακριβείας με κλασικά και ιστορικά αυτοκίνητα, η αλλιώτικη Λεμεσός αφήνει το στίγμα της.

Δες όλες τις εκδηλώσεις στην ατζέντα του All About Limassol.

3913