A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Που να πας και τι να κάνεις στη Λεμεσό: Καρναβάλι και πάλι Καρναβάλι με την πόλη να κινείται σε ρυθμούς σάμπα!

Εδώ Λεμεσός, εδώ Λεμεσός… Είσαι έτοιμος για το πιο τρελό καρναβάλι; Μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού είναι οι μέρες πριν τη μεγάλη μέρα. Τη μέρα που χιλιάδες και χιλιάδες περιμένουν για να ξεχυθούν στους δρόμους και να γλεντήσουν μέχρι το επόμενο πρωί.

Εσύ έχεις αρκετές αποκριάτικες στολές στη γκαρνταρόμπα σου; Γιατί σίγουρα θα χρειαστείς αρκετές με τόσες διαφορετικές εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα αυτή την εβδομάδα. Τι θα έλεγες να ντυθείς υπερήρωας και να γιορτάσεις μαζί με την εορτάζουσα Ευριδίκη; Ή τι θα έλεγες να ντυθείς γατούλα και να πας να ακούσεις την τσαχπίνα Μελίνα Ασλανίδου; Έχεις βέβαια και την επιλογή να ντυθείς βασιλιάς της ντίσκο αλλά και θηριοδαμαστής και να ταιριάζεις απόλυτα με τα πάρτι που έχουν θέμα το τσίρκο.

Πολλές είναι οι επιλογές που σου δίνονται αυτό το Σαββατοκυρίακο με τη Λεμεσό να σιγοβράζει στο καζάνι της, καθώς η αδημονία για το αποκορύφωμα των εκδηλώσεων μεγαλώνει λεπτό με το λεπτό. Μα φυσικά αναφερόμαστε στη Μεγάλη Καρναβαλίστικη Παρέλαση της Κυριακής, με 116 συμμετοχές αρμάτων και πεζών ομάδων. Εσύ θα τη χάσεις;

Εάν ανήκεις στη σπάνια κατηγορία ανθρώπων που δεν συγκινούνται από τέτοιους εορτάσμους, η Λεμεσός έρχεται να δώσει λύση στο πρόβλημα σου. Προφανώς η λύση δεν είναι να κλειδαμπαρωθείς σπίτι, αλλά να βγεις και εσύ έξω να διασκεδάσεις. Μπορείς να περάσεις τη νύκτα της μεγάλης παρέλασης ακούγοντας τζαζ ή να παρευρεθείς στην εκδήλωση γευσιγνωσίας, η οποία είναι καθαρά «σοκολατένια». Για τους βιβλιοφάγους και φιλόζωους διοργανώνεται μία ξεχωριστή εκδήλωση, με τα έσοδα της εκδήλωσης να δίνονται σε καταφύγιο αδέσποτων.

Όπως και να έχει, για άλλη 1 εβδομάδα οι δρόμοι οδηγούν στη Λεμεσό. Εσύ θα τολμήσεις να φύγεις εκτός;  

Δες εδώ όλες τις εκδηλώσεις της εβδομάδας.

556