A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Που να πας και τι να κάνεις στη Λεμεσό: Για τσικνόβιους, καρναβαλιστές και όχι μόνο!

Η πόλη της διασκέδασης έχει μπει για τα καλά στο πνεύμα των καρναβαλιών, φιλοξενώντας μία γκάμα από εκδηλώσεις για όλα τα γούστα. Γιατί μπορεί η θερμοκρασία να έχει πέσει αισθητά, αλλά η διάθεση των κατοίκων της Λεμεσού έχει εκτοξευθεί στα ύψη.

Με τα φώτα στραμμένα στην Τσικνοπέμπτη, δεκάδες είναι οι εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα για τον εορτασμό της. Τα εστιατόρια και οι καφετέριες ετοιμάζονται πυρετωδώς για το ψήσιμο των κρεάτων, ενώ τα bars και τα clubs της πόλης έχουν ήδη γεμίσει τις κάβες τους. Τα άτομα που εργάζονται στο τομέα της ψυχαγωγίας και του φαγητού αναμένεται να δουλέψουν σκληρά τις επόμενες μέρες, έτσι, ο Δήμαρχος δείχνει την συμπαράσταση του, βάζοντας ο ίδιος ποδιά και σερβίροντας τον κόσμο στο Καρατέλλο, στην Πλατεία Κάστρου.

Αυτή την εβδομάδα ο αέρας στη Λεμεσό θα είναι αλλιώτικος, φέροντας στοιχεία από Κούβα, Μεξικό και Αραβικές χώρες, με εκδηλώσεις να είναι ενεμπνευσμένες από αυτές. Τα πάρτι συνεχίζονται όλο το Σαββατοκυρίακο σε κλίμα γιορτινό, κρατώντας τη διάθεση και τη θερμοκρασία στη ύψη, ακόμα κι αν το κρύο προβλέπεται τσουχτερό.

Ενώ ήρωες κινούμενων σχεδίων και υπερήρωες θα κόβουν βόλτες στους δρόμους της πόλης, διάφορες εναλλακτικές δίνονται σε αυτούς που δεν συγκινούνται και τόσο από τη γιορτή των Καρναβαλιών. Από εκδρομή στη λίμνη Αλμυρολίβαδου, στο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους και τη ζωντανή εμφάνιση του τραγουδιστή Γιάννη Ζουγανέλη, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να φύγεις από τη Λεμεσό την εβδομάδα αυτή, καθώς ό,τι ψάχνεις το έχει ήδη.

Δες όλες τις εκδηλώσεις στην ατζέντα του All About Limassol.

Δες αναλυτικά το πρόγραμμα του καρναβαλιού εδώ.

5248