A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Που να πας και τι να κάνεις στη Λεμεσό: Ευκαιρίες για να ξεδώσεις, με το καλοκαίρι προ των πυλών!

Όσο περνάνε οι μέρες, τόσο περισσότερο ψάχνουμε τη δροσιά. Στην πόλη, τα παραλιακά μπαρ παίρνουν μπρος, οι αυλές ανοίγουν στο κέντρο και την ίδια στιγμή τα χωριά ξυπνάνε με όλη την ομορφιά της φύσης και προτείνουν μοναδικές εμπειρίες για το Σαββατοκύριακο.

Η γιορτή του τριαντάφυλλου στον Αγρό, μια από τις μεγαλύτερες στην ύπαιθρο της Λεμεσού, θα ζαλίσει με το άρωμα από τα χιλιάδες ροζ πέταλα, όσους βρεθούν για 3 μέρες στο χωριό. Στο Φοινί, οι γυναίκες θα κερνάνε γλυκό «καϊκανά» με τη συνοδεία μουσικής και γλεντιού, ενώ στο Λουβαρά, η φιλοξενία, εκτός από το γλέντι της Κυριακής, περιλαμβάνει και ξενάγηση στα πολιτιστικά μνημεία του χωριού.

Στην πόλη, το Guaba φιλοξενεί το Ferry Corsten, το δεύτερο μεγάλο όνομα της φετινής σεζόν, ενώ στην παραλία της πόλης ακόμα ένα γνωστό και αγαπημένο Beach Bar, το Bedroom, επιστρέφει για να ανοίξει το καλοκαίρι του 2017. Χριστίνα Σάλτη, Χάρης Κωστόπουλος και Δημήτρης Καραδήμος θα καλύψουν όσους επιμένουν ελληνικά. Τα Υπόγεια Ρεύματα συναντώνται με τους φανατικούς ροκάδες από τα 90s στο Ravens, οι ήχοι του Βερολίνου κάνουν «απόβαση» στο κέντρο, η disco απλώνεται από την παλιά πόλη μέχρι την Πλατεία Ηρώων, ενώ οι λάτρεις της jazz δεν πρέπει να χάσουν την εμφάνιση του Ermis Michail Quintet στο Παττίχειο. Η Κυριακάτικη βόλτα στην πόλη είναι ιδανική για βιβλιοφάγους, με το καθιερωμένο παζαράκι στο Beat Bazar.

Δες όλες τις εκδηλώσεις στην ατζέντα του All About Limassol.

2330