A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Που να πας και τι να κάνεις στη Λεμεσό: Αρχή για το έτος Βασίλη Μιχαηλίδη λίγο πριν την 25η Μαρτίου

Τι κι αν ο καιρός κάνει τα δικά του; Μην πτοείσαι! Όταν εσύ πάρεις την απόφαση να βγεις από το σπίτι, όλα θα φαίνονται καλύτερα. Και πως θα μπορούσε να είναι αλλιώς, με την ποικιλία των ημερών που ακολουθούν;

Η μουσική παραμένει σταθερό στοιχείο αναφοράς, αφού οι χώροι διασκέδασης  στη Λεμεσό φροντίζουν να καλύψουν όλες τις ανάγκες και τα γούστα. Η Δήμητρα Γαλάνη ανεβαίνει στη σκηνή του Ριάλτο, ενώ η Μαντώ επιστρέφει για ακόμα 1 νοσταλγική βραδιά στο Vinylio wine etc. Από τους χαρακτηριστικούς ήχους της ελληνικής διασκέδασης, μέχρι τις ροκ μελωδίες από ντόπια συγκροτήματα, αλλά και τις χορευτικές διαθέσεις με δυνατά dj sets, ο καθένας μπορεί να διαλέξει τη διασκέδαση που του ταιριάζει.

Στο St Raphael, το τριήμερο είναι αφιερωμένο στην ευεξία, με το Mind, Body & Spirit Festival να αναδεικνύεται σε προορισμό χαλάρωσης. Για όσους θα μείνουν, όμως, κοντά στον παλμό της πόλης, η Σαββατιάτικη περιήγηση και γνωριμία με τη Λεμεσό, είναι σίγουρα μια υπέροχη ευκαιρία για μια αλλιώτικη συνάντηση με όσους αγαπούν το κέντρο. Κάποιοι θα διαλέξουν τα βαφτιστικά τους αυτό το τριήμερο, ενώ άλλοι θα φτιάξουν vegan τυρί και ψωμί χωρίς γλουτένη. Οι φίλοι του θεάματος να σημειώσουν ότι στο Ριάλτο, πέρα από τις 2 γαλλικές ταινίες της Δευτέρας, 27/3, Πυρκαγιές και Egoland αποτελούν 2 παραγωγές που θα πρέπει να παρακολουθήσουν.

Δες όλες τις εκδηλώσεις στην ατζέντα του All About Limassol.

1644