A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Που να πας και τι να κάνεις στη Λεμεσό: Από τις μουσικές και τα κρασιά, στα μουσεία και το fitness!

Το σκηνικό στη Λεμεσό έχει αλλάξει. Μυρίζει καλοκαίρι για τα καλά και από εβδομάδα σε εβδομάδα έχεις τις καλύτερες ευκαιρίες για να νιώσεις τη μαγεία της πόλης και της υπαίθρου σε όλο τη το μεγαλείο.

Η πόλη θα «μεθύσει» με 3 διαφορετικές συναντήσεις για κρασί, από εκλεκτά και διακεκριμένα οινοποιεία της Λεμεσού και όχι μόνο, στην πλατεία Παλιού Λιμανιού, στην αυλή του Dionysus Mansion και στο αίθριο του Lab Restaurant & Bar. Γι’ αυτούς που «μεθάνε» καλύτερα με βόλτες και άθληση, οι επιλογές κινούνται ανάμεσα σε περιήγηση στα μουσεία και το Δημοτικό Κήπο της πόλης, Ultra Marathon στα ορεινά, mini football από τα Λεμέσια, μια περιήγηση στο μαγευτικό λιβάδι Ακρωτηρίου μετά την αποκατάστασή του, και, φυσικά, τη zumba στο πολύχρωμο Guaba.

Παράλληλα, η μουσική, ο χορός και το θέατρο παραμένουν πάντα σταθερή αναφορά για τη Λεμεσό. Από την Κυπερούντα, όπου αρχίζουν οι παραστάσεις του «Σχολείου Γυναικών», μέχρι το Παττίχειο με τη διασκευή της ιστορίας για την πριγκίπισσα Mulan, οι επιλογές είναι πολλές. Η διασκέδαση με μουσική περιλαμβάνει ποικιλία από Διονύση Σχοινά και Φίλιππο Πλιάτσικα, μέχρι Djs διεθνούς βεληνεκούς και καλοκαιρινούς, latin ρυθμούς από τους Yemaya Son. Αφέσου, λοιπόν, και απόλαυσε τις μέρες που έρχονται όπως τους αξίζει!

Δες όλες τις εκδηλώσεις εδώ!

3819