A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Που να πας και τι να κάνεις στη Λεμεσό: Από σήμερα μέχρι και του Αγίου Βαλεντίνου…

Τι μπορεί να ψάχνεις, που να μην υπάρχει σε αυτή την ασύλληπτη γκάμα από εκδηλώσεις και δραστηριότητες; Από μόδα, μέχρι τους εορτασμούς την Κινεζικής Πρεσβείας για την Κινεζική Πρωτοχρονιά, η Λεμεσός φιλοξενεί για ακόμα μια εβδομάδα, εκδηλώσεις για όλα τα γούστα, όλες τις ώρες της ημέρας και όλες τις ηλικίες.

Με το βλέμμα στραμμένο στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, οι πλείστοι χώροι στη Λεμεσό έχουν να παρουσιάσουν και από μία ξεχωριστή πρόταση για την ημέρα των ερωτευμένων. Ζευγάρια, φίλοι και παρέες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τετ-α-τετ σε ρομαντικά δείπνα με εκλεκτό φαγητό, μουσικές βραδιές σε ζεστή ατμόσφαιρα και ευκαιρίες για φλερτ και νέες γνωριμίες στη Μπουάτ και το Drifters Bar & Grill. Οι βραδιές με μουσική, βέβαια, προσφέρονται και όλες τις υπόλοιπες ημέρες, με επιλογές από Μαντώ και Χρύσπα μέχρι Λεωνίδα Μπαλάφα και Γιάννη Σοφιλλά.

Για αυτούς που θα προτιμήσουν πάρτι με Djs από την Ελλάδα και την Κύπρο, τα clubs και bars της πόλης φιλοξενούν παραγωγούς οι οποίοι ξεχωρίζουν για τη δουλειά τους και τη διασκέδαση που προσφέρουν. Από την Κρητικιά Nadja και τον Dousk, μέχρι τον Λεμεσιανό BINQX και τις ελληνικές βραδιές στο Marina Breeze, η νυχτερινή διασκέδαση στην πόλη καλύπτει όλα τα γούστα. Οι ακουστικές βραδιές δε λείπουν από το μενού, με βραδιές για πιάνο, με ρεμπέτικες παρέες, με τους αγαπητούς Atoutaleme καθώς και ροκ διαθέσεις στο Station Bar, το οποίο ανοίγει για πρώτη φορά τις πόρτες του.

Η έκθεση με τις καλύτερες φωτογραφίες που έχουν βγει με κινητό το 2016, η οποία έρχεται για πρώτη φορά στην πόλη, αξίζει χωρίς αμφιβολία 1 επίσκεψη, ενώ ένα αλλιώτικο τριήμερο στο Beat Παζάρ, κάνει 1 ηλεκτρονικό κατάστημα μόδας, χειροπιαστή πραγματικότητα.

Δες όλες τις εκδηλώσεις στην ατζέντα του All About Limassol.

3012