A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Που και πότε να παρκάρεις δωρεάν και με ασφάλεια στο Καρναβάλι Λεμεσού

Την Τσικνοπέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017, λόγω της εισόδου του Βασιλιά Καρνάβαλου, οι οδηγοί καλούνται να μη σταθμεύουν τα οχήματά τους στις οδούς Ανεξαρτησίας , Αγίου Ανδρέου, Καραϊσκάκη, Στασίνου και Α. Δρουσιώτη. Οι οδηγοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλους  τους δημοτικούς χώρους στάθμευσης  στο παραλιακό μέτωπο, καθώς και  άλλους δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους εκτός της πιο πάνω  διαδρομής. 

Την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017, λόγω της Παιδικής Καρναβαλίστικης Παρέλασης, οι οδηγοί καλούνται να μη σταθμεύουν τα οχήματα τους στους χώρους στάθμευσης της Επίχωσης, του Παλιού Λιμανιού και της οδού Σπύρου Αραούζου. Οι οδηγοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν δωρεάν όλους τους δημοτικούς χώρους στάθμευσης στο κέντρο της πόλης καθώς και όλους τους παρόδιους χώρους.

Την Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017, από τις 6:00 πμ μέχρι τις 10:00 μμ, οι οδηγοί καλούνται να μη σταθμεύουν τα οχήματά τους  στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, από τα φώτα Εναερίου μέχρι τα φώτα Συμιλλίδη, όπου θα γίνεται η ταξινόμηση και η διακίνηση των αρμάτων που θα συμμετάσχουν στην Μεγάλη Καρναβαλίστικη Παρέλαση.

1768