A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Πως να κάνεις δωρεάν διακοπές στο Τρόοδος και την Κυπερούντα βγάζοντας φωτογραφίες

Ο διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα «Φωτογραφίζω τους Γεώτοπους του Γεωπάρκου Τροόδους» σου δίνει μέχρι και τις 21 Απριλίου την ευκαιρία να επισκεφθείς και να γνωρίσεις το Τρόοδος και το Γεωπάρκο και να κερδίσεις δώρα. Το Γεωπάρκο Τροόδους είναι μοναδικό ανά το παγκόσμιο λόγω της ιδιαίτερης γεωλογικής του σημασίας, αλλά και για την χλωρίδα, πανίδα και πολιτιστική του κληρονομιά που διαθέτει.

Ο διαγωνισμός δεν αφορά μόνο τοπία και θέα του Γεωπάρκου, αλλά και όσα αποτελούν το Γεωπάρκο. Πέρα από τη χλωρίδα και την πανίδα, μπορεί να εμπνευστείς από τη γαστρονομία, τις παραδόσεις, την παραδοσιακή αρχιτεκτονική, τα μνημεία UNESCO, τις τέχνες, τα επαγγέλματα, τις ασχολίες των κατοίκων, ό,τι άλλο κινείται και αναπνέει εντός των γεωγραφικών ορίων του Γεωπάρκου. Σκοπός είναι να γνωρίσουν όλοι τους θησαυρούς του Τροόδους, οι οποίοι είναι μέγιστης σημασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανεβάσουν τη φωτογραφία τους στη σελίδα του Γεωπάρκου Τροόδους "Troodos Unesco Global Geopark" στο Facebook μέχρι τις 21 Απριλίου 2017, συνοδευόμενη με το hashtag #troodos_geoparkphotocontest. Οι 50 φωτογραφίες που θα αποσπάσουν τα περισσότερα "likes" θα περάσουν από την κριτική επιτροπή, η οποία θα επιλέξει τις φωτογραφίες που θα συμπεριληφθούν σε ψηφιακό λεύκωμα, το οποίο θα προβάλλεται από όλους τους διαδικτυακούς χώρους και μέσα του Γεωπάρκου, τόσο στο Ευρωπαϊκό, όσο και στο Παγκόσμιο Δίκτυο Γεωπάρκων της UNESCO.

Οι συμμετέχοντες με τις 3 πρώτες καλύτερες φωτογραφίες θα κερδίσουν όμορφα δώρα, μεταξύ των οποίων:
- 1 μονοήμερη διαμονή για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Troodos Hotel στην πλατεία Τροόδους.
- 1 μονοήμερη διαμονή στο Livadia Hotel στην Κυπερούντα.
- Αναρρίχηση για 2 άτομα στο Adventure Mountain Park στην Κυπερούντα.

Φωτογραφία: Μάνος Μποτρίνι

2368