A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Πως να γίνετε Ρομπέν των Δασών για 1 μέρα στη Cyprus Land

Μονομαχίες, διαγωνισμοί, βασιλιάδες, ιππότες, δόξα, πρίγκηπες και πριγκίπισσες. Όλα αυτά μπορεί να τα ζήσει κανείς στην πραγματικότητα μέσα σε 1 μέρα με αφορμή το διαγωνισμό τοξοβολίας που πραγματοποιείται στο θεματικό πάρκο Cyprus Land στη Λεμεσό, το πρώτο θεματικό πάρκο που μας φέρνει πιο κοντά με το σαγηνευτικό κόσμο των μεσαιωνικών βασιλείων.

Μάθετε τοξοβολία και γίνετε κάτι από Ρομπέν των Δασών, ζώντας για 1 μέρα μέσα στη συγκίνηση που προσφέρει αυτή η πανάρχαια συνήθεια επίδειξης θάρρους και δεξιοτεχνίας.

Στο διαγωνισμό θα μπορούν να λάβουν μέρος διαφορετικές κατηγορίες συμμετεχόντων:
Παιδιά (7-12 ετών)
Έφηβοι (13-17 ετών)
Ενήλικες (από 18 ετών)

Τους νικητές τους περιμένουν υπέροχα δώρα από τους χορηγούς Prehistoric Treasures Shop, Lasa Heights Hotel, Famous Sports, ενώ στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα υπάρχει λαχειοφόρος αγορά με κλήρωση που επιφυλάσσει 1 συναρπαστικό δώρο για τον τυχερό.

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό τοξοβολίας θα πρέπει να ακολουθήσετε την εξής διαδικασία:

Για να εγγραφείτε πρέπει να στείλετε με e-mail τις ακόλουθες πληροφορίες στο [email protected]

Όνομα / Επίθετο / Ηλικία / (σημειώστε τα παραπάνω στο πεδίο του θέματος)

Δεν υπάρχει επιπρόσθετη χρέωση για τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, πέρα από το συνηθισμένο κόστος εισόδου στο πάρκο. Όσοι βρεθούν τη μέρα εκείνη στο πάρκο μπορούν, φυσικά, να επωφεληθούν όλων των δραστηριοτήτων που προσφέρονται όπως: παρακολούθηση και συμμετοχή σε ρεαλιστική Μάχη Ιπποτών, κατασκευή μεσαιωνικών χειροτεχνιών, επίσκεψη της κυρίως έκθεσης και της τρισδιάστατης αναπαράστασης της Κύπρου, παρακολούθηση της ακουστικής ξενάγησης στην ιστορία και τους μύθους της Κύπρου κλπ.

Για επιπρόσθετες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο +357 97 846 367 ή επισκεφθείτε τη Cyprus Land στο Facebook.

swipe gallery


494