A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Πολυβραβευμένο εστιατόριο της Λεμεσού φιλοξενεί διεθνούς φήμης chefs για ένα λαμπερό γεγονός!

Η κοσμοπολίτικη Λεμεσός φιλοξενεί αυτό το Νοέμβριο την πρώτη διοργάνωση μιας εβδομάδας με ιδιαίτερες γαστρονομικές προτάσεις από κορυφαίους chef με διεθνή αναγνώριση και διακρίσεις. Από τις 13 έως και τι ς 17 Νοεμβρίου, το ξενοδοχείο Four Seasons, σε συνεργασία με το Διεθνές Κέντρο Κρασιού και Γαστρονομίας της Μόσχας, διοργανώνει την πρώτη Εβδομάδα Ρωσικής Γαστρονομίας στην Κύπρο.

Η διοργάνωση φιλοξενεί καταξιωμένους chef από 5 διαφορετικές περιοχές της Ρωσίας, οι οποίοι θα ετοιμάσουν πιάτα της τοπικής κουζίνας για 4 δείπνα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μέσα στο πολυτελές περιβάλλον του ξενοδοχείου Four Seasons. Η εβδομάδα θα κλείσει με ένα άκρως εντυπωσιακό Gala Dinner. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν και 4 θεματικά μαθήματα γαστρονομίας: 1 με θέμα τα Μυστικά της Κουζίνας του Κρεμλίνου (14/11), 1 με θέμα τη ρωσική βότκα και τα αποστάγματα (15/11), 1 «Γαστρονομική Σύνοδος Ρωσίας - Κύπρου» (16/11) και 1 ειδικό μάθημα αφιερωμένο στα παιδιά (17/11).

Ο chef Andrey Matyukha θα ετοιμάσει ένα δείπνο από την περιοχή Krasnodar, της νότιας Ρωσίας. Ο chef Artem Loginov θα ετοιμάσει ένα δείπνο από την περιοχή Vladimir, της κεντρικής Ρωσίας. Ο chef Alexander Sakharov θα ετοιμάσει ένα δείπνο από την πόλη Yaroslavl, της κεντρικής Ρωσίας.  Ο chef Vladimir Belous θα ετοιμάσει ένα δείπνο από την πόλη Ulan-Ude, της Σιβηρίας. Όλοι οι chef μαζί θα ετοιμάσουν ο μεγάλο Gala dinner στις 17/11. Όλα τα δείπνα θα παρατίθενται στο εντυπωσιακό εστιατόριο Vivaldi του ξενοδοχείου.

Βρες περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση εδώ.

Δες περισσότερα για το πολυβραβευμένο εστιατόριο Vivaldi εδώ.

swipe gallery


2177