A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Πωλήσεις πέραν των €317 εκ. και 61 νέες πολυτελείς κατοικίες στη Μαρίνα Λεμεσού

Περισσότερα από 190 ακίνητα, συμπεριλαμβανομένων επαύλεων και διαμερισμάτων, έχουν πωληθεί ή κρατηθεί για αγοραστές μέχρι στιγμής στη Μαρίνα Λεμεσού. Οι πωλήσεις των ακινήτων ξεπερνούν τα €317 εκατομμύρια, ενώ νέες αναπτύξεις μπαίνουν σε τροχιά σύντομα.

Την άνοιξη, η Μαρίνα Λεμεσού παρουσιάζει το τελευταίο συγκρότημα ακινήτων, το Castle Residences, του οποίου η κατασκευή θα ξεκινήσει εντός του έτους. Πρόκειται για 61 κατοικίες που θα ανεγερθούν πάνω στη θάλασσα, σε τεχνητή εγκατάσταση, συνδυάζοντας την πολυτέλεια και την άνεση, με τη μοναδική αίσθηση μιας πλωτής κατοικίας.

Αποτελώντας ένα ξεχωριστό έργο και συνδυάζοντας πλήθος υπηρεσιών και υποδομών, η Μαρίνα Λεμεσού είναι ανάμεσα στις πιο ελκυστικές αναπτύξεις τόσο στη Κύπρο, όσο και στην Ευρώπη. Σήμερα φιλοξενεί περίπου 260 σκάφη όλων των μεγεθών στις θέσεις ελλιμενισμού στην περιοχή. Η ολοκλήρωση των εργασιών του συγκροτήματος Nireas Residences, αναμένεται εντός του 2019, ενώ αργότερα τοποθετείται και η ολοκλήρωση της κατασκευής των Castle Residences. 

2341