A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Ποδήλατα από το σχεδιαστή της McLaren για το προσωπικό της Μαρίνας Λεμεσού

Τα πτυσσόμενα ηλεκτρικά ποδήλατα της GoCycle είναι η τελευταία προσθήκη στη Μαρίνα Λεμεσού. Το ποδήλατο, που σχεδιάστηκε από τον πρώην σχεδιαστή αυτοκινήτων της Φόρμουλα 1 McLaren, Richard Thorpe, είναι το νέο όχημα που χρησιμοποιεί το προσωπικό στη Μαρίνας για τις καθημερινές του μετακινήσεις.

Το Gocycle γνωρίζει τεράστια επιτυχία παγκοσμίως στον τομέα των σκαφών αναψυχής, χάριν στην καταλληλότητά του για εντός και γύρω από τις μαρίνες. Ανάμεσα στις διασημότητες που χρησιμοποιούν το Gocycle είναι και οι Christiano Ronaldo, Eddie Jordan, Chris Evans και Cara Delevingne. Το οικολογικό αυτό όχημα κερδίζει αμέσως τους χρήστες του με την κομψότητα, την ευρηματικότητα και την ευκολία που το διακρίνουν.

Με υλικό ανθεκτικό στη διάβρωση από αλατόνερο, τα ποδήλατα αυτά έχουν γίνει πολύ δημοφιλή σε μαρίνες. Είναι εξαιρετικά ελαφριά, διαθέτουν μπαταρία λιθίου που βρίσκεται κρυμμένη στο κομψό πλαίσιο του οχήματος, ενώ καλώδια και αλυσίδα είναι κρυμμένα για προστασία από τη φθορά. Το ποδήλατο φέρνει στη Μαρίνα Λεμεσού η Enviromotion Ltd και για όσους επιθυμούν να κάνουν μια βόλτα με αυτό, το Gocycle θα διατίθεται για δοκιμή στο Limassol Boat Show, στις 5 – 7 Μαΐου 2017. 

6453