A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

PHOTOS: Χριστουγεννιάτικο υπερθέαμα το ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό!

Σε χριστουγεννιάτικο υπερθέαμα έχει μετατραπεί το ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό, το οποίο έχει στολιστεί σε μια άκρως εντυπωσιακή και ιδιαίτερη διακόσμηση, προκειμένου να μπει στο κλίμα της εποχής. Έτσι, στο ξενοδοχείο σε υποδέχεται πια μια εκθαμβωτική πρόσοψη, με χιλιάδες λαμπιόνια, κι ένα ονειρικό σκηνικό στην είσοδο, βγαλμένο από άλλη εποχή.

Ένα τεράστιο, φωτεινό δώρο σε πακέτο και ένα πανύψηλο χριστουγεννιάτικο δέντρο, με λευκά και κόκκινα φωτάκια, συνθέτουν τη διακόσμηση της πρόσοψης. Την εικόνα συμπληρώνει η κεντρική, θεματική, χριστουγεννιάτικη σύνθεση στην είσοδο του ξενοδοχείου, που αναπαριστά μια όμορφη, οικογενειακή στιγμή γύρω από το στολισμένο δέντρο.

Με ρομαντική διάθεση, βγαλμένη από άλλη εποχή, το οικογενειακό αυτό σκηνικό γύρω από το δέντρο, με γιορτινά κοστούμια από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα, εντυπωσιάζει με τη λεπτομέρεια, με την οποία έχει στηθεί. Δώρα και ρετρό στολίδια και παιχνίδια, κάτω από τα γιορτινά φώτα που συμπληρώνουν τη διακόσμηση, περνώντας ανάμεσα στους ορόφους του ξενοδοχείου, σκορπίζουν ζεστασιά το χώρο.

swipe gallery


2930