A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

PHOTOS: Βρήκαμε μια παριζιάνικη αυλή στο κέντρο της Λεμεσού!

Ποιος να σου το έλεγε ότι 1 ταξιδάκι μέχρι το Παρίσι είναι τόσο απλή υπόθεση, όσο μια βόλτα στο κέντρο τη πόλης; Στην οδό Αθηνών, κοντά στο ΤΕΠΑΚ και τα εμπορικά καταστήματα της οδού Ανεξαρτησίας, ο καφές σερβίρεται με θέα τον… πύργο του Άιφελ.

Η γνωστή αλυσίδα με τη γαλλική ονομασία Croissanterie αποφάσισε να δημιουργήσει έναν υπαίθριο, στεγασμένο χώρο, με περιβάλλον κατάλληλο, ώστε να μεταφέρεσαι, έστω και νοερά, στα παριζιάνικα στέκια χαλάρωσης και ονειροπόλησης. Με κομψά, ξύλινα έπιπλα, αρκετό πράσινο και υπέροχα γράφιτι με θεματολογία από τις σκηνές της γαλλικής πρωτεύουσας, ο κήπος αυτός είναι μια καλή επιλογή για γρήγορες και εύκολες αποδράσεις από τη ρουτίνα.

Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων, με αυτό το χώρο στο κέντρο της Λεμεσού, προσφέρει ακόμα μία αγαπημένη επιλογή για τις καθημερινές ώρες χαλάρωσης, που παραμένει στη διάθεση του κοινού μέχρι και τις 10 το βράδυ. Η ποικιλία από σνακ, αλμυρά και γλυκά, καφέδες και άλλα ροφήματα είναι το κατάλληλο συνοδευτικό για όλες αυτές τις περιπτώσεις.

swipe gallery


9575