A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

PHOTOS: Βραδιές γύρω από τη φωτιά, σε αγαπημένο beach bar της Λεμεσού!

Ποιος είπε ότι τα παραλιακά bar της Λεμεσού προσφέρονται μόνο για το καλοκαίρι; Οι εξαιρετικές καιρικές συνθήκες που απολαμβάνει η πόλη ακόμα και στην καρδιά του χειμώνα, αποτελούν τον κυριότερο λόγο για να απολαμβάνεις μοναδικές στιγμές δίπλα στη θάλασσα της πόλης κάθε στιγμή.

Το Columbia Beach Bar όχι μόνο το ξέρει αυτό, αλλά φρόντισε να δημιουργήσει και τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε να επωφεληθείς στο μέγιστο από τις γλυκές, χειμωνιάτικες νύχτες στη Λεμεσό. Πάντα σε συμφωνία με το κλίμα των ημερών, το bar που εντυπωσίασε όλη την Κύπρο με την εμφάνισή του το περασμένο καλοκαίρι, καινοτομεί αυτή τη φορά, αποδεικνύοντας ότι και ο χειμώνας του πάει πολύ. Έτσι, στον υπαίθριο χώρο του, λίγα μόλις μέτρα από τη θάλασσα, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους ανάβουν τη νύχτα φωτιές, γύρω από τις οποίες οι παρέες μπορούν να μετατρέπουν την έξοδό τους σε ένα διαφορετικό, χειμωνιάτικο beach party.

Το σκηνικό δεν μπορεί παρά να περιλαμβάνει αρωματικό, ζεστό κρασί, όπως επίσης και ζαχαρωτά που σιγοψήνονται στην άκρη της φλόγας και λιώνουν στο στόμα. Έτσι, όσοι βρίσκονται στη Λεμεσό κατά τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αλλά και κατά τη διάρκεια όλου του Ιανουαρίου, μπορούν να ζήσουν μια εμπειρία που απέχει πολύ από τις τυπικές επιλογές εξόδου για το χειμώνα. Βέβαια, θα πρέπει να φροντίσεις να κάνεις κράτηση, προκειμένου να έχεις την ευκαιρία αυτή, εσύ και η παρέα σου, αφού οι γωνιές αυτές είναι μετρημένες στα δάχτυλα των χεριών.

Το Columbia Beach Bar έχει πια και κλειστό μπαρ με χώρο για όσους τελικά κρυώσουν και προτιμήσουν την άνεση του μοντέρνου εσωτερικού χώρου του.

Βρες περισσότερες πληροφορίες για το Columbia Beach Bar εδώ.

swipe gallery


2107