A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

PHOTOS + VIDEO: Ο Survivor Κατακλυσμός που ξετρέλανε τη Λεμεσό!

Εκατοντάδες κόσμου βρέθηκαν από νωρίς το πρωί της Δευτέρας στο γήπεδο Στέλιο Χαρή, όπου ο Δήμος Ύψωνα είχε ήδη εγκαταστήσει μια εντυπωσιακή αρένα survivor αθλημάτων.

Η πρώτη αυτή διοργάνωση για τη γιορτή του Κατακλυσμού, κατάφερε να γράψει ιστορία εντυπωσιάζοντας τους συμμετέχοντες και όχι μόνο. Με έμπνευση από τη δημοφιλή reality εκπομπή της τηλεόρασης, στήθηκε ο στίβος 80 μέτρων με αγωνίσματα ισορροπίας, δεξαμενές με νερό, εμπόδια για διέλευση έρποντας, τοίχους για σκαρφάλωμα, δοχεία για μεταφορά νερού και στόχους για… βρεγμένα σφουγγάρια.

Αντίστοιχες δοκιμασίες, με μικρότερο βαθμό δυσκολίας και σε μικρότερη απόσταση, κλήθηκαν να φέρουν σε πέρας και οι ομάδες παιδιών, 8 – 12 ετών και 13 – 17 ετών, ενώ τα παιδιά και οι οικογένειες διασκέδασαν στο χώρο με πολλά ακόμα παιχνίδια και δραστηριότητες. Συνολικά, 76 ομάδες και 380 αθλητές έλαβαν μέρος στη διοργάνωση, η οποία έμεινε ήδη στην ιστορία της γιορτής.

Φωτογραφίες / βίντεο: Καλλής Πέτρος, Χρίστος Χριστοδούλου, Δένα Μαλακτού Περικλέους, Γιώργος Γεωργίου, Andreas Andreou Photography Studio

swipe gallery

8349