A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

PHOTOS + VIDEO: Μια εταιρεία στη Λεμεσό ψυχαγωγεί το προσωπικό με μασάζ και μαξιλαροπόλεμο!

Kτίριο με αεροδυναμικό σχεδιασμό, 1 τεράστια γυάλινη πρόσοψη που προσφέρει άπλετη θέα από και προς το εσωτερικό των γραφείων, πολύχρωμες πινελιές στους τοίχους, τα έπιπλα και τη διακόσμηση. Αυτός είναι ο χώρος της IQ Options, της εταιρείας δημιουργίας λογισμικού, που κάνει εταιρικά πάρτι με μαξιλαροπόλεμο, ποδοσφαιράκι, φλίπερ, fitness και μασάζ.

Η εταιρεία που μιλάει 13 διαφορετικές γλώσσες και έχει εξαπλωσει τα προϊόντα της σε 100 χώρες, διατηρεί την επίσημη Ευρωπαϊκή έδρα της στον Άγιο Αθανάσιο στη Λεμεσό, απασχολώντας υπαλλήλους από τουλάχιστον 24 χώρες. Η IQ Options είναι εταιρεία παροχής ηλεκτρονικών υπηρεσιών για χρηματιστηριακές συναλλαγές, την ίδια στιγμή που είναι η εταιρεία με εντελώς εναλλακτική προσέγγιση στον τρόπο διαμόρφωσης του χώρου εργασίας και των σχέσεων των υπαλλήλων της στη δουλειά.

Θυμίζοντας κάτι από το μοναδικό σχεδιασμό των γραφείων της Google, η IQ Options φαίνεται να έχει μια εντελώς διαφορετική αντίληψη για τα πράγματα, καθιστώντας τη φαντασία και τη δημιουργικότητα βασικό συστατικό. Πέρα από άλλες διακρίσεις της εταιρείας στον τομέα της, φαίνεται να έχει μια σοβαρή υποψηφιότητα για το πιο ευτυχισμένο προσωπικό στην Κύπρο.

swipe gallery

4480