A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

PHOTOS: Το The Oval πήρε την τελική του μορφή και παραδίδεται σε 1 μήνα!

Την τελική του μορφή έχει πάρει το The Oval, το ψηλότερο κτίριο εμπορικής χρήσης στην Κύπρο με το οβάλ κέλυφος και το μοναδικό σχεδιασμό. Το κτίριο, του οποίου οι πλειοψηφία των ακινήτων έχει πωληθεί, πρόκειται να παραδοθεί σε 1 περίπου μήνα στους ιδιοκτήτες.

Η ολοκλήρωση της κατασκευής καθυστέρησε κατά μερικούς μήνες, αλλά στην παρούσα φάση έχει ήδη ολοκληρωθεί το ολόκληρο το οβάλ, μεταλλικό κέλυφος της κατασκευής. Εναπομένει μέρος της πρόσοψης της οικοδομής στους χαμηλότερους ορόφους και η διαμόρφωση του χώρου υποδοχής στο ισόγειο, όπου τα συνεργεία εργάζονται πυρετωδώς, σύμφωνα με τον αρχιτέκτονα, Γιάννη Αρμεύτη.

Όπως εξήγησε ο αρχιτέκτονας, η ομάδα των σχεδιαστών παρακολουθούσε βήμα προς βήμα την πορεία των εργασιών στο κέλυφος, καθώς πρόκειται για μια μοναδική στο είδος της κατασκευή στην Κύπρο που σχεδιάστηκε σε τρισδιάστατη μορφή με πολλή λεπτομέρεια και έπρεπε να παρακολουθούνται οι διαφορές στο μέγεθος των ορόφων, που έχουν σαν αποτέλεσμα το οβάλ σχήμα. Όπως τόνισε ο Γιάννης Αρμεύτης, έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά που να διασφαλίζουν την πυρασφάλεια του κτιρίου, όπως επίσης και το γεγονός ότι δε θα υπάρχει αντανάκλαση φωτός και ζέστης στην επιφάνεια του κέλυφους.

Η ανάπτυξη θα συμπληρωθεί με διαμορφωμένο χώρο στάθμευσης και χώρους πρασίνου στο ισόγειο.

swipe gallery


9666