A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

PHOTOS: Το Δημοτικό Κέντρο Εικαστικών Τεχνών μέρος της νέας μεγάλης ανάπτυξης της Λεμεσού!

Το νέο Δημοτικό Κέντρο Εικαστικών Τεχνών που πρόκειται σύντομα να εγκαινιάσει ο Δήμος Λεμεσού στην περιοχή της οδού Αγίου Ανδρέου, αναμένεται να γίνει το πρώτο βήμα στην αναβάθμιση της περιοχής, για την οποία τα σχέδια είναι πολλά μέσα στα επόμενα χρόνια. Το Κέντρο, άλλωστε, μέχρι το 2021 θα αποτελεί οργανικό κομμάτι της μεγάλης ανάπτυξης The Gallery, με την οποία θα επικοινωνεί το κτιριακό συγκρότημα των αναπαλαιωμένων πρώην Αποθηκών Παπαδάκη.

Το The Gallery έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε το πετρόκτιστο οικοδόμημα των αποθηκών να δίνει το στίγμα του στην υπαίθρια πλατεία της ανάπτυξης. Με τον τρόπο αυτό, οι επισκέπτες στο συγκεκριμένο χώρο θα έχουν θέα στο αναπαλαιωμένο κτίριο, είτε βρίσκονται σε κάποιο από τα εστιατόρια ή café του χώρου, είτε κινούνται στην ιδιαίτερη κατασκευή από γυαλί, στο  κέντρο της ανάπτυξης, η οποία θα φιλοξενεί επίσης εκθέσεις με εικαστικά.

Άλλωστε, το The Gallery (έργο της Askanis Group) έχει υιοθετήσει την ονομασία του από τον κεντρικό ρόλο που θα έχει στην ανάπτυξη αυτός ο ιδιαίτερος εκθεσιακός χώρος, ενώ η σύνδεσή του με το Δημοτικό Κέντρο Εικαστικών Τεχνών υπογραμμίζει ακόμα περισσότερο την πρόθεσή του να δώσει έμφαση στις πολιτιστικές δραστηριότητες. Από την άλλη, η πλατεία της ανάπτυξης θα λειτουργεί ως διέξοδος για φαγητό ή ποτό, για όσους επισκέπτονται το Κέντρο Εικαστικών Τεχνών, αλλά και μια επιπλέον επιλογή για όσους θα κινούνται ήδη στο χώρο της ανάπτυξης.

Δες περισσότερα για το The Gallery εδώ.

swipe gallery


4277