A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

PHOTOS: Το bar που άλλαξε τον τρόπο που γίνονται τα υπαίθρια πάρτι στη Λεμεσό!

Όσοι ήταν εκεί θα έχουν να το λένε. Όσοι δεν ήταν, μετανιώνουν την ώρα και τη στιγμή που το έχασαν. Αυτό το πάρτι κατάφερε να γίνει η αποθέωση του Καρναβαλιού της Λεμεσού και να αποδείξει ότι, όταν μια γιορτή περιστρέφεται γύρω από το μπαρ, όλα γίνονται καλύτερα.

Όχι, δεν είναι ότι έχεις ευκολότερη πρόσβαση στο αλκοόλ – αν και, μεταξύ μας, αυτό πάντα βοηθάει. Είναι που το πάρτι αποκτά το δικό του «ήλιο», το δικό του φωτεινό πυρήνα, γύρω από τον οποίο συμβαίνουν όλα τα υπέροχα πράγματα μιας τέτοιας γιορτής. Με ένα bar στη μέση του χώρου, πίνεις το ποτό σου χωρίς να φεύγεις ούτε στιγμή μακριά από τον παλμό της διασκέδασης, αφού ο παλμός μοιάζει να διαχέεται μέσα από εκείνα τα 40 τετραγωνικά.

Σύγχρονα φωτορυθμικά συστήματα, μοντέρνος σχεδιασμός, χορευτικά από επαγγελματίες, ιδιαίτερη ζωντάνια, παλμός και άρτια εξυπηρέτηση από την ακούραστη 12-μελή ομάδα του 2GO, ήταν τα στοιχεία που έκαναν αυτό το πάρτι να αφήσει το στίγμα του και να αποτελεί κανόνα αρχής για όλα τα πάρτι που θα ακολουθήσουν στη φιλόξενη και άνετη πλατεία του Παλιού Λιμανιού. Η ομάδα του 2GO και του Salt & Pepper δεν έστησε απλώς ένα μπαρ 9x5 μέτρα, αλλά συνολικά μια πρόταση για το πώς αξίζει στη Λεμεσό να διασκεδάζει.

swipe gallery

1325