A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

PHOTOS: Τα Χριστούγεννα έφθασαν δίπλα στη θάλασσα της Λεμεσού!

Την πρώτη γεύση χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας πήρε η Λεμεσός το απόγευμα της 25ης Νοεμβρίου, δίπλα στη θάλασσα της πόλης. Χιλιάδες λαμπάκια, ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο, γιορτινή διακόσμηση και εποχιακά αρώματα και γεύσεις άλλαξαν ολότελα το σκηνικό στην πλατεία της Μαρίνας Λεμεσού.

Με τη συνοδεία μουσικής από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Λεμεσού, εκατοντάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών συμμετείχαν στην όμορφη αυτή γιορτή, με χαμόγελα κα όμορφη διάθεση. Ο Άη Βασίλης, που έφτασε επιτέλους στην πόλη, συναντήθηκε με τα παιδάκια, που πήραν από αυτόν τα πρώτα δωράκια τους και έβγαλαν φωτογραφίες. Έτσι, από χθες το βράδυ, οι επισκέπτες της Μαρίνας Λεμεσού, θα κάνουν τις βραδινές τους βόλτες με τα γιορτινά φώτα και στολίδια να αντανακλώνται στο νερό. 

Τον παλμό της βραδιάς κρατούσε το Κανάλι 6 με μουσική, που παρέσυρε τον κόσμο να χορέψει σε γιορτινούς ρυθμούς. Τη φωταγώγηση θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες το δημοφιλές, διήμερο εργαστήρι του Άη Βασίλη, στο Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ, με υπέροχες δραστηριότητες που θα προετοιμάσουν μικρούς και μεγάλους για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Δες περισσότερες λεπτομέρειες για το εργαστήρι του Άη Βασίλη εδώ.

swipe gallery

2731