A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

PHOTOS: Πως ένας νεαρός στη Λεμεσό έφτιαξε ομοίωμα του παιδιού του πριν γεννηθεί!

Αυτός και η νεαρή σύζυγός του είναι ίσως οι μόνοι άνθρωποι στον κόσμο που μπόρεσαν να αγγίξουν τη μορφή του παιδιού τους, πριν αυτό γεννηθεί. Ο νεαρός μηχανικός από τη Λεμεσό, κοιτάζοντας το υπερηχογράφημα του πρώτου του παιδιού αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τις επαγγελματικές του γνώσεις για να πετύχει κάτι που δεν είχε γίνει ποτέ πριν.

Ο Iman, έχοντας ολοκληρώσει σπουδές μηχανολογίας στο ΤΕΠΑΚ και διατηρώντας τα τελευταία χρόνια τη δική του εταιρεία στη Λεμεσό, χρησιμοποιεί καθημερινά ψηφιακά προγράμματα σχεδιασμού για τη δουλειά. Βρήκε, λοιπόν, τον τρόπο, μέσα από αυτά τα εργαλεία, να επεξεργαστεί τα στοιχεία του υπερηχογραφήματος για να δημιουργήσει το ομοίωμα του προσώπου του αγέννητου βρέφους.

Η ιδέα ήταν να μπορέσει να κάνει ένα ξεχωριστό δώρο στη σύζυγό του, με αφορμή τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, που θα ήταν και ένα δώρο στο εαυτό του. Το έμβρυο ήταν μόλις 25 βδομάδων όταν ο νεαρός πήρε τα στοιχεία του υπερηχογραφήματος και ήταν μεγάλη η έκπληξη και η συγκίνηση για την έγκυο όταν της έδωσε το κόσμημα, αφού το είχε μαζί της μέχρι τη γέννηση του παιδιού. «Έτσι, νιώθαμε πολύ κοντά μας το μωρό από την πρώτη στιγμή», είπε ο νεαρός πατέρας, ο οποίος σίγουρα θα έχει να αφηγηθεί μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία στο παιδί, μόλις αυτό μεγαλώσει λίγο.

swipe gallery


918