A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

PHOTOS: Οι πρώτες εντυπωσιακές εικόνες από το Columbia Beach!

Μετά από μήνες αναμονής, το πολυσυζητημένο Columbia Beach Bar είναι πια σχεδόν έτοιμο να ανοίξει για το κοινό. Η νέα άφιξη στην παραλία της Λεμεσού προκαλεί ήδη κύματα ενθουσιασμού, ο οποίος, από τις πρώτες εικόνες, φαίνεται να είναι άκρως δικαιολογημένος.

Ο νέος χώρος της Columbia Restaurants, δίπλα από το Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού, στην παραλία όπου βρίσκονταν παλιότερα τα Goody’s, έρχεται να προτείνει μια ξεχωριστή επιλογή καλοκαιρινής διασκέδασης για όλες τις ηλικίες και για όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το Columbia Beach, με το δικό του εστιατόριο με διεθνή κουζίνα, pool bar, beach bar και ξαπλώστρες πάνω στην παραλία, έχει καταφέρει να γίνει το κέντρο της προσοχής πριν καν ανοίξει επίσημα τις πόρτες του.

Αυτός ο νέος παραθαλάσσιος χώρος, που αναμένεται να ανοίξει για το κοινό μετά τις 25 Ιουλίου, σκοπό έχει να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Καταφέρνει, όμως, ήδη να ξεχωρίσει με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό και την αισθητική του. Τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά η διακόσμηση αποδεικνύει ότι η εταιρεία και οι συνεργάτες σχεδιαστές έχουν προσέξει την κάθε λεπτομέρεια, δημιουργώντας την απόλυτη αίσθηση άνεσης, χαλάρωσης και πολυτέλειας.

Οι φωτογραφίες, βέβαια, που ήδη κυκλοφορούν στο instagram, μιλούν από μόνες τους.

29663