A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

PHOTOS: Οι πρώτες εικόνες από το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Παλιό Λιμάνι!

Τους πρώτους του επισκέπτες υποδέχθηκε το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού. Το γιορτινό σκηνικό στήθηκε από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής, 1 Δεκεμβρίου, δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να μπουν στο κλίμα των Χριστουγέννων.

Καθώς τα παιδιά είναι οι πρωταγωνιστές των ημερών αυτών, το χωριό δίνει προτεραιότητα στη διασκέδαση των μικρών επισκεπτών του, με βόλτες σε τρενάκια ή στο γιορτινό καρουζέλ, με άλματα σε τεράστια τραμπολίνα, με ταχυδακτυλουργικά κόλπα και κλόουν και άλλες δραστηριότητες. Σε ένα χώρο στολισμένο στο πνεύμα των γιορτών που πλησιάζουν, επισκέπτες κάθε ηλικίας βρίσκουν κάθε τρόπο να ψυχαγωγηθούν, καθώς το Παλιό Λιμάνι και οι όμορφοι χώροι του συμμετέχουν στο κλίμα αυτό.

Με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου να ακολουθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, ο χώρος επιφυλάσσει πολλές ακόμα όμορφες στιγμές. Άλλωστε οι εκδηλώσεις θα κορυφώνονται όσο πλησιάζουν οι μέρες των γιορτών, ενώ οι διοργανωτές έχουν βαλθεί να φέρουν λευκά Χριστούγεννα στη Λεμεσό, με μηχανή χιονιού στην «Πλατεία Βόρειου Πόλου» που θα ετοιμαστεί μετά τις 20 Δεκεμβρίου.

Δες περισσότερα για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό εδώ.

swipe gallery

3640