A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

PHOTOS: Οι πρώτες εικόνες από το νέο, μοντέρνο café της Λεμεσού!

Με ανανεωμένη εικόνα υποδέχθηκε τον Οκτώβριο η πόλη, με νέα προσθήκη στον πιο δημοφιλή προορισμό της για καφέ και ψώνια, τη λεωφόρο Μακαρίου. Ένας νέος, μοντέρνος χώρος προστέθηκε στις επιλογές όσων αγαπούν τον καλό καφέ, αλλά και όσων αναζητούν άνεση και χαλάρωση σε ένα προσεγμένο περιβάλλον.

Το The Hub Café, λίγα μέτρα πριν τον κόμβο του Αγίου Νικολάου, άνοιξε τις πόρτες του την πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη, μετά από αρκετές εβδομάδες προετοιμασίας και αναμονής. Με ιδιαίτερη έμφαση στο σχεδιασμό του χώρου, ο νέος αυτός χώρος υποδέχεται τους επισκέπτες του σε άνετους καναπέδες και ευρύχωρα τραπέζια και πάγκους, με τη διακόσμηση να κινείται από τους ζεστούς τόνους του ξύλου και του πράσινου χρώματος, στην industrial αισθητική των μεταλλικών στοιχείων.

Το Τhe Hub Cafe προτείνει μια νέα προσέγγιση στα διαλείμματα με αναζωογονητικά ροφήματα και γρήγορο φαγητό. Υψηλής ποιότητας καφές και βιολογικός καφές εκλεκτής ποικιλίας, παραγωγής του καταστήματος, όπως επίσης και βιολογικό τσάι και χυμοί για αποτοξίνωση, αποτελούν τον κορμό του μενού. Ο cold brew καφές του ξεχωρίζει, αφού κρατάει όλο το άρωμα, χωρίς καθόλου πικρή γεύση. Το μενού περιλαμβάνει επίσης γευστικά σνακ, γλυκά, αλμυρά και πολλές ξεχωριστές συνταγές του καταστήματος σε ροφήματα σοκολάτας κ.α. Την ίδια στιγμή, επιλέγοντας τη δημοφιλή πολιτική του self service, το café εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα σε πολύ καλές τιμές.

*Extra tip: Όσοι χρειαστεί να δουλέψουν με laptop ή θελήσουν να φορτίσουν φορητές συσκευές, θα εκπλαγούν ευχάριστα με τις μπρίζες που είναι διαθέσιμες δίπλα σε κάθε τραπέζι.

Βρες περισσότερες πληροφορίες για το The Hub Cafe  εδώ.

swipe gallery

4978