A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

PHOTOS: Οι μπάλες – γίγαντες έκλεψαν τις εντυπώσεις στη Λεμεσό!

Στις εκδηλώσεις του φετινού καρναβαλιού, 2 τεράστιες, άσπρες μπάλες που έκαναν την εμφάνισή τους ήδη από την Τσικνοπέμπτη στην πόλη, κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις. Κυκλοφορώντας πάνω από τα κεφάλια του κόσμου που συμμετείχε στους εορτασμούς, αποτέλεσαν αφορμή για παιχνίδια, ξαφνιάζοντας ευχάριστα μικρούς και μεγάλους.

Με έμπνευση από τα παιχνίδια του τσίρκου, η ιδέα αυτή δοκιμάστηκε αρχικά πριν μερικά χρόνια, με μια αντίστοιχη μπάλα του τσίρκου της Αγίας Πετρούπολης, που είχε χρησιμοποιηθεί στις εκδηλώσεις του καρναβαλιού. Η εισαγωγή του στοιχείου αυτού στο καρναβάλι του 2018, έδωσε ακόμα μια ευχάριστη νότα στην εικόνα των εκδηλώσεων, στις οποίες συμμετείχε μαζικά ο κόσμος.

Οι μπάλες, με διάμετρο περίπου 3 μέτρα, έγιναν αντικείμενο παιχνιδιού, φυσικά, και στο πρώτο Παιδικό Καρναβαλίστικο Πάρτι στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού. Στα σχέδια του Δήμου Λεμεσού είναι να προστίθεται κάθε χρόνο και κάτι καινούριο στις εκδηλώσεις, γι’ αυτό και, μετά την ανταπόκριση του κόσμου στο παιχνίδι αυτό, γίνονται σκέψεις για περισσότερες μπάλες του χρόνου, με περισσότερα χρώματα, αλλά και φως στο εσωτερικό τους.

swipe gallery


Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό?


416