A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

PHOTOS: Οι καταιγίδες ήρθαν για να μείνουν στη Λεμεσό (με θέαμα ασύλληπτο)!

Το κύμα κακοκαιρίας που έφτασε ξαφνικά στη Λεμεσό είχε σαν αποτέλεσμα έντονα καιρικά φαινόμενα, που άλλαξαν απότομα το ηλιόλουστο σκηνικό των προηγούμενων ημερών. Αν και απότομη η αλλαγή, όμως, η βροχή είναι πάντα μια ανακούφιση μετά το μεγάλο καλοκαίρι, ενώ και το σκηνικό αποδείχθηκε ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

Οι καταιγίδες των τελευταίων ωρών τα είχαν όλα, από ποτάμια βροχής στους δρόμους μέχρι εντυπωσιακό θέαμα με ουράνια τόξα και αστραπές στον ουρανό, πράγμα που αποδεικνύει ότι ακόμα και όταν χαλάει ο καιρός, η Λεμεσός έχει να προσφέρει ξεχωριστό θέαμα. Την εντυπωσιακή εικόνα της πόλης μετά την πρωινή μπόρα, διαδέχθηκε μια νύχτα που έλαμψε από αλλεπάλληλες αστραπές. Το αποτέλεσμα ήταν μια μοναδική εικόνα στον ορίζοντα, όπου οι λάμψεις έμοιαζαν σχεδόν να αγγίζουν τα θεόρατα κατάρτια του μεγαλοπρεπούς Sailing Yacht A.

Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις του Kitasweather, το σκηνικό της κακοκαιρίας στη Λεμεσό θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες. Τα σύννεφα θα δώσουν για λίγο τη θέση τους στον ήλιο την Παρασκευή, όμως η πρόβλεψη κάνει λόγο για εξίσου έντονες καταιγίδες μέσα στο Σαββατοκύριακο. Επίσης, αν και ο χειμώνας αργεί ακόμα στα μέρη μας, η θερμοκρασία θα αρχίσει να μειώνεται μέσα στις επόμενες ημέρες.

Δες εδώ υπέροχες φωτογραφίες από τη λαμπερή εικόνα της Λεμεσού, μετά την πρωινή μπόρα στις 25/10.

Φωτογραφία: Kitasweather

Φωτογραφία: Ρώμος Κοτσώνης

 

Φωτογραφία: Ρώμος Κοτσώνης

1970