A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

PHOTOS: Οι υπέροχες εικόνες του χιονισμένου Τροόδους

Ο φακός του Χρυσόστομου Χρυσοστόμου συνέλαβε με τον πιο παραστατικό τρόπο τη «λευκή σιωπή» του χιονισμένου Τροόδους.  Καθώς ο χιονιάς προελαύνει και αναμένεται να κορυφωθεί μέσα στις επόμενες μέρες, η μεγάλη οροσειρά της Κύπρου προσφέρει καθημερινά εικόνες χειμωνιάτικου μεγαλείου. Μπορεί ο χειμώνας να άργησε για ακόμα μια χρονιά στην Κύπρο, όμως το χιόνι που καλύπτει πια τα ορεινά μας αποζημιώνει με το παραπάνω.

Το σκηνικό για τις επόμενες μέρες προβλέπεται ότι θα παραμείνει το ίδιο, αφού θα σημειωθεί νέα χιονόπτωση σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Αντίστοιχα για τις υπόλοιπες περιοχές προβλέπονται βροχές για όλο το Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο αναμένεται και νέα πτώση της θερμοκρασίας, η οποία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα και την Κυριακή.

Παρά το τσουχτερό κρύο και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, οι βόλτες στο χιονισμένο τοπίο είναι τόσο ιδιαίτερες και προσφέρουν τόσο σπάνια ομορφιά, ώστε κάνουν ακόμα ευκολότερη την απόφαση για μια επίσκεψη στο βουνό. Με φωτογραφικές, κινητά και κάμερες ανά χείρας, οι εξερευνητές και οι φυσιολάτρες μπορούν αυτή την εποχή να συλλάβουν εικόνες που δε συναντούμε συχνά στο ηλιόλουστο νησί και αποδεικνύουν την ποικιλία που αυτό προσφέρει. Ο επόμενος φωτογράφος που θα βρεθεί εκεί, ας μην ξεχάσει να βγάλει selfie με χιονάνθρωπο.

swipe gallery


501