A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

PHOTOS: Ο πιο χαρακτηριστικός δρόμος της Λεμεσού, τώρα ακόμα πιο όμορφος!

Φθινόπωρο μεν, αλλά με μια ιδέα από άνοιξη ξημέρωσε η 18η Οκτωβρίου στο κέντρο της Λεμεσού. Η οδός Ανεξαρτησίας, ο πιο χαρακτηριστικός δρόμος της πόλης, εμπλουτίστηκε με μια προσθήκη, που έφτιαξε αμέσως τη διάθεση των περαστικών και των καταστηματαρχών της περιοχής.

Από τις 6 το πρωί, ομάδα από τους κηπουρούς του Δήμου Λεμεσού εγκατέστησε στο πεζοδρόμιο απέναντι από την Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου (Διοικητηρίου) 6 πέτρινους, στρογγυλούς ανθώνες, που άλλαξαν αμέσως την εικόνα της περιοχής. Τα ζωηρά χρώματα των λουλουδιών έφεραν ανοιξιάτικο αέρα στο δρόμο, κι ας πλησιάζει το τέλος Οκτώβρη.

Η πρωτοβουλία αυτή, που στηρίχθηκε από τους οργανωμένους καταστηματάρχες της οδού Ανεξαρτησίας, έτυχε θερμής υποδοχής και δημιούργησε ελπίδες για περαιτέρω επέκταση των ανθώνων κατά μήκος του δρόμου. Η οδός Ανεξαρτησίας και η Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου, πέρα από το ότι είναι ένα από τα αγαπημένα εμπορικά σημεία της Λεμεσού, φιλοξενεί συχνά εκδηλώσεις και η διακοσμητική αυτή προσθήκη, σίγουρα την αναδεικνύει ακόμα περισσότερο ως κεντρικό σημείο της πόλης.

swipe gallery


2813