A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

PHOTOS: Νέοι εντυπωσιακοί πολυέλαιοι και φωτιστικά στο Ριάλτο από τους φοιτητές του ΤΕΠΑΚ!

Οι φοιτητές του ΤΕΠΑΚ άλλαξαν το φώτα στο Ριάλτο, κυριολεκτικά. Στο πλαίσιο του Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου και του Θεάτρου Ριάλτο που ανανεώθηκε πρόσφατα, οι φοιτητές του επιλεγόμενου μαθήματος «Σχεδιασμός Προϊόντων» του Τμήματος Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών, της Σχολής Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών εργάστηκαν για τον επανασχεδιασμό και την μεταμόρφωση φωτιστικών / πολυελαίων του θεάτρου. 

Τα φωτιστικά κατασκευάστηκαν με έμπνευση από την Art Deco πρόσοψη του κτηρίου, ακολουθώντας, λιτές γραμμές που εντυπωσιάζουν με τη συμμετρία τους. Η ιδέα παρουσιάστηκε στο διευθυντή του θεάτρου, Γιώργο Παπαγεωργίου, από τους φοιτητές Αγγελή Τούλια, Αναστασίου Χρίστο, Σιμόνη Βασιλείου, Γιανναπή Κωνσταντίνα, Γρηγορίου Παναγιώτα, Καραγιάννη Χάρη, Μηλικούρη Στέφανη, Μούσκου Κατερίνα, Παλάοντα Αντώνη - Αλέξανδρο και Ιωάννου Ζήνωνα, υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριάς τους, Εύας Κοραή.

Στη συνέχεια εργάστηκαν ομαδικά για τη μετατροπή και εγκατάσταση των φωτιστικών στην καφετέρια του θεάτρου, εφαρμόζοντας κατασκευαστικές διαδικασίες, ούτως ώστε να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Για την επίτευξη του στόχου λήφθηκαν υπ’ όψη τα ζητούμενα του χώρου για την οποία προορίζονταν, όπως τα χρώματα, η εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη λειτουργία του φωτιστικού κ.ά.

swipe gallery


3200