A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

PHOTOS: Μοναδικό στο είδος του, γιγάντιο σκάφος 143 μέτρων στη Λεμεσό!

Εμφανίστηκε ξαφνικά κοντά στην ακτή της Λεμεσού το Σάββατο το πρωί, κάνοντας βλέμματα και φωτογραφικούς φακούς να γυρίσουν προς το μέρος του. Το γιγάντιο σκάφος με το φουτουριστικό σχήμα χαρακτηρίστηκε από όσους το είδαν από κοντά σαν «εξωγήινο» φαινόμενο.

Το superyacht μήκους 143 μέτρων, με 3 κατάρτια που ξεπερνούν το ύψος του πύργου του Big Ben, φθάνοντας τα 91,44 μέτρα, είναι ιδιοκτησία ενός Ρώσου δισεκατομμυριούχου. Το "Sailing Yacht A" έχει 8 ορόφους, με ελικοδρόμιο στο κατάστρωμά του και δωμάτιο που προσφέρει υποβρύχια θέα. Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα superyacht του κόσμου, σχεδιασμένο για να φιλοξενεί 20 επιβάτες και 54 μέλη πληρώματος.

Αποτέλεσμα της επιθυμίας του ιδιοκτήτη του να ξεπεράσει τα όρια σε ό,τι έχει να κάνει με τη μηχανική και τα δεδομένα στη ναυπήγηση σκαφών, το "Sailing Yacht A" είναι χωρίς αμφιβολία μια ιδιαίτερα καινοτόμα και μοναδική κατασκευή, αξίας περίπου €400 εκατομμυρίων.

Το ασυνήθιστο yacht σχεδιάστηκε από το Γάλλο Philippe Stark, ο οποίος βγαίνει έξω από τα συμβατικά όρια της αισθητικής, και κατασκευάστηκε από το γερμανικό ναυπηγείο Nobiskrug. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι ένα τέτοιο σκάφος επέλεξε ως σταθμό του τη Λεμεσό. Μάλιστα, όντας μεταξύ των πελατών της Μαρίνας Λεμεσού, κατά την παραμονή του στην περιοχή εξυπηρετήθηκε από τις υπηρεσίες που προσφέρονται σε αυτή.

swipe gallery


8383