A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

PHOTOS: Μοναδική γιορτινή ατμόσφαιρα στη φωταγώγηση της Πλατείας Κάστρου!

Πλήθος κόσμου, με χαρούμενη και γιορτινή διάθεση, γέμισε παλμό και ζωντάνια την Πλατεία Κάστρου. Από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, 26 Νοεμβρίου, η ατμόσφαιρα άρχισε να αλλάζει στο ιστορικό κέντρο της Λεμεσού, με τραγούδια, παιχνίδια, χορούς και πολλά παιδικά χαμόγελα, για να κορυφωθεί τελικά με την φωταγώγηση της πλατείας.

Η μεγάλη, χριστουγεννιάτικη γιορτή του ομίλου Carob Mill Restaurants, που πλέον έχει γίνει θεσμός για τη Λεμεσό και πόλος έλξης για χιλιάδες άτομα στο ιστορικό κέντρο, κατάφερε για ακόμα μια χρονιά να σκορπίσει χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους. Το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο και τα πανέμορφα στολίδια, που αποτέλεσαν το κέντρο της γιορτή, θα πλαισιώνουν για πάνω από 1 μήνα τις βόλτες μας στην περιοχή.

Το γιορταστικό κλίμα, που αποτέλεσε το έναυσμα των προετοιμασιών για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, συμπληρώθηκε με μια πλούσια χριστουγεννιάτικη αγορά από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου, μαζί με την πώληση χριστουγεννιάτικων εδεσμάτων από τον όμιλο  Carob Mill Restaurants. Τα καθαρά έσοδα των αγορών αποσκοπούν στην κάλυψη των αναγκών του Σύνδεσμο.

swipe gallery

1132