A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

PHOTOS: Μια τεράστια παιχνιδούπολη στον κόμβο Αγίου Νικολάου!

Μια τεράστια παιχνιδούπολη, γεμάτη χρώματα και φωτάκια, στολίζει εδώ και λίγες μέρες το κεντρικότερο σημείο της Λεμεσού. Ο κόμβος Αγίου Νικολάου φιλοξενεί μια εντυπωσιακή σύνθεση, που ταιριάζει απόλυτα με την εποχή και τις γιορτές που έρχονται.

Το σημείο αυτό στολίζεται με διάφορες ευκαιρίες μέσα στο χρόνο, με τις παραστάσεις που τοποθετούνται εκεί να αλλάζουν ανάλογα με το θέμα. Όμως, τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά είναι σίγουρα από τις πιο εντυπωσιακές γιορτές του χρόνου και δίνουν έμπνευσης και αφορμή για δημιουργίες, που σαφώς ξεχωρίζουν.

Μένοντας μακριά από τις τυπικές μορφές του Άη Βασίλη ή της φάτνης, ο διάκοσμος του κόμβου Αγίου Νικολάου παραπέμπει σε μια αγαπημένη συνήθεια των ημερών αυτών, την ανταλλαγή δώρων. Τεράστια πακέτα με έντονα χρώματα, φιόγκους και όμορφα παιχνίδια, δίνουν την εντύπωση μιας μεγάλης παιχνιδούπολης, ενώ τα φώτα συμπληρώνουν την εικόνα, κάνοντάς την ακόμα πιο εντυπωσιακή. Έτσι, αν στο παρελθόν ο κόμβος αυτός είχε γίνει γνωστός για το ατύχημα του Άη Βασίλη που τον διακοσμούσε, σήμερα τραβάει την προσοχή για πολύ διαφορετικούς λόγους.

swipe gallery


1023