A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

PHOTOS: Μια πανέμορφη, χριστουγεννιάτικη γωνιά στη Λεμεσό!

Το Parko Paliatso της Αγίας Νάπας, με το λαμπερό καρουζέλ, το τρενάκι σκουληκάκι, το μουσικό τρένο και δεκάδες άλλα παιχνίδια, που εντυπωσιάζουν μικρούς και μεγάλους, έχει δημιουργήσει εδώ και λίγες μέρες μια υπέροχη γωνιά παιχνιδιού και διασκέδασης στη Λεμεσό. Το μεγάλο luna park μετακόμισε από την άλλη άκρη της Κύπρου για τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ώστε να προσφέρει στιγμές ξεγνοιασιάς και παιχνιδιού.

Γιορτινά διακοσμημένο στο πνεύμα των ημερών, το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στη Μαρίνα Λεμεσού, περιλαμβάνει εκτός από την παιχνιδούπολη, Χριστουγεννιάτικη Αγορά, με επιλογές για όλη την οικογένεια. Οι επισκέπτες θα μπορούν να θαυμάσουν και να αγοράσουν πανέμορφα στολίδια και χειροποίητες δημιουργίες στη Χριστουγεννιάτικη Αγορά, η οποία προσφέρει μεταξύ άλλων και ζεστά γιορτινά ροφήματα και λαχταριστές λιχουδιές, ενισχύοντας έτσι τη μαγεία των φετινών Χριστουγέννων.

Μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2018, το Χριστουγεννιάτικο Χωριό περιμένει τον κόσμο καθημερινά 16:00 - 22:00 και 11:00 - 22:00 τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες. Χρέωση υπάρχει μόνο για τη χρήση παιχνιδιών, καθώς η είσοδος είναι δωρεάν. Επιπλέον, κάθε Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου, η Μαρίνα Λεμεσού θα φιλοξενεί μουσικούς και χορωδίες από διάφορα μουσικά σχήματα της πόλης ενισχύοντας το πνεύμα των ημερών.

swipe gallery


1783