A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

PHOTOS: Κι όμως, πήγαν στο χιονισμένο Τρόοδος με κανό!

Το Σάββατο ξημέρωσε με εκδρομικές διαθέσεις, αφού το χιονισμένο Τρόοδος αποτελεί πρόκληση εδώ και αρκετές μέρες. Έτσι, μια παρέα (γνωστή για τις περιπετειώδεις επιλογές της), φόρτωσε το κανό στο αυτοκίνητο και βρέθηκε να οδηγεί προς την κορυφή του Τροόδους.

Η θέα του πλεούμενου μέσα στο λευκό τοπίο, βέβαια, γέννησε ερωτηματικά σε πολλούς, όμως κάθε άλλο παρά ανεξήγητη ήταν. Οι καιρικές συνθήκες των τελευταίων ημερών, είχαν σαν αποτέλεσμα και χιόνια αλλά και βροχές, που ενίσχυσαν και τα ποτάμια, αλλά και τα φράγματα της ορεινής Λεμεσού. Έτσι, για την παρέα της ομάδας Cyprus from Air, μια εκδρομή στο χιονισμένο Τρόοδος συμπεριλάμβανε, φυσικά, και πεζοπορία στα χιόνια, αλλά και βαρκάδα κάτω από το λαμπερό ήλιο.

Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι στη Λεμεσό, μπορείς μέσα σε λίγη ώρα να βρεθείς από την παραλία στα χιόνια κι από τις πεδιάδες στα βουνά. Έτσι και η συγκεκριμένη παρέα, είχε την ευκαιρία να απολαύσει και το χειμωνιάτικο τοπίο, με τις χιονισμένες βουνοκορφές, αλλά και τις ηλιόλουστες βόλτες με κανό μέσα στο νερό, μέσα στην ίδια μέρα, σε διάστημα μερικών λεπτώνσε διάστημα μερικών λεπτών.

Φωτογραφίες: Μάνος Botrini

swipe gallery


966